10-12-2014 - Snowboarden, Nieuws

Gigi Ruf – Full Part in Perceptions

In het vorige nieuwsitem kon je twee kaartjes voor de film Perceptions winnen. Om alvast een tipje van de sluier te geven van deze snowboardfilm hebben wij de full part van Gigi Rüf voor je!

Gigi Rüf is met zijn 33 jaar een oude rot in het vak. In deze full part zijn al zijn shots achter elkaar gezet en laat hij zien dat hij nog altijd bij de top hoort.

Tien jaar geleden was de release van ‘Futureproof’ met onder andere Gigi Rüf. Deze film had het doel om de test van de tijd te doorstaan. We kunnen wel zeggen dat dat is gelukt. Maar dat betekent niet dat een film die tien jaar later nog steeds goed is, niet overtroffen kan worden. Volgens ons komt deze full part daar heel dicht bij in de buurt.

Geniet hier van de full part van Gigi Rüf uit de film Perceptions van The Pirate Movie. Wat denk jij, bekijken we deze part ook nog in 2025?

[vimeo id=”113163897″]

 

Winnen

Ben je zo stoked geworden en wil je graag op zaterdag 13 december om 21:30 naar Perceptions in de Melkweg? Mail dan je gegevens naar info@soulonline.nl. Ben jij niet de gelukkig winnaar? Niet getreurd! Voor €11 kun je een kaartje kopen.

 van