08-06-2023 - Kitesurfen, Nieuws, Leesvoer

GKA Big Air Kite World Championships Tarifa 2023

Bekijk hier de hoogtepunten van de Qatar Airways GKA Big Air Kite World Championships Tarifa 2023 Surfboard en TwinTip Finals!

Ervaar de spannende finale van de big air-discipline van de Qatar Airways GKA Kite World Tour terwijl de actie in Tarifa intenser wordt. Wees getuige van de kracht van Levante terwijl het laat zien waarom Tarifa bekend staat om zijn kiteboarden.

De laatste ochtend begon met de Women’s Twintip-discipline, met als hoogtepunt Mikaili Sol’s opmerkelijke prestatie van het winnen van haar 7e wereldtitel, waarmee ze haar status als echte kampioen verstevigde.

In de middag verschoof de opwinding naar de herendivisie, met boeiende back-to-back heats van de twintip- en surfboard-disciplines. Andrea Principi greep zijn 2e wereldtitel in de twintip discipline, terwijl James Carew zijn inaugurele kampioenschap vierde in de surfboard discipline.

Mis dit epische vertoon van vaardigheid, vastberadenheid en triomf niet. Bekijk de video van de onvergetelijke afsluiting van de Qatar Airways GKA Kite World Tour.


Vond je het artikel “GKA Big Air Kite World Championshipsleuk? Kijk dan voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, reviews, leesvoer en de andere magazines op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram.

 van