16-05-2022 - Kitesurfen, Nieuws, Leesvoer

De GKA Kite Expo komt in juni naar Tarifa!

Vanaf 21 juni 2022 organiseert de GKA een Kite Expo in Tarifa, Spanje, het grootste kite-evenement/-wedstrijd en expo-combo tot nu toe. Of je nu wilt zien hoe ‘s werelds beste de lucht in gaat tijdens de Big Air World Championships (wedstrijdvenster 20 juni – 06 juli) of met de toonaangevende fabrikanten wilt praten en hun gloednieuwe uitrusting in handen wilt krijgen – dan moet je eind juni in Tarifa zijn! 

In dit artikel staat het GKA Kite Expo van het evenement centraal. Als je nog nooit een kite-expo hebt bijgewoond, ben je misschien niet voorbereid op al het goede dat je te wachten staat!

Wat is een vliegerbeurs?   Een kite-expo is een bijeenkomst van mensen uit de industrie, een weergave van de sport, plus demo’s, gespecialiseerde clinics en meer.

10 redenen om de GKA Kite Expo bij te wonen

GKA Kite Expo
  1. Je zult geïnspireerd raken. Kite-exposities bieden een eindeloze trechter van inspiratie en rijders van over de hele wereld komen samen om te pronken met hun vaardigheden. U zult worden beïnvloed door degenen op het strand en in het water. Je kunt je zelfs aanmelden voor een van de vele educatieve clinics die plaatsvinden!
  2. Er zal veel kitesurfen zijn! Laat je inspireren door de mensen om je heen of ga gewoon op pad voor een soulsessie, maar profiteer zeker van de omstandigheden en sfeer!
  3. Je zult je helden ontmoeten. Kite-exposities trekken wereldwijde influencers en atleten van over de hele wereld aan. De kans is vrij groot dat je een van de legendes van de sport tegenkomt. 
  4. Schmooze, schmooze, schmooze. Industrieleiders, merken, media, atleten en gesponsorde rijders komen allemaal samen tijdens een kite-expo. Dit biedt de industrie de mogelijkheid om bij te praten, ideeën uit te wisselen en opnieuw contact te leggen na maanden of zelfs jaren. 
  5. Connecties maken. Tijd buiten doorbrengen met mensen die gepassioneerd zijn over dezelfde dingen als jij – er is echt niets dat erop lijkt. 
  6. Je kunt uitrusting testen! Expo’s bieden een geweldige manier om nieuwe producten in handen te krijgen en stellen je in staat om een ​​heleboel verschillende ontwerpen achter elkaar te testen. Of dat nu een kite is die je wilt kopen of een nieuwe boardvorm, je zult zeker van deze gelegenheid gebruik willen maken om te proberen, proberen en nog meer proberen. 
  7. Gevoel! Tijdens de week van de expo heerst er een onverslaanbare sfeer en allerlei vliegergerelateerde activiteiten. Of je nu wel of niet overdag het water op gaat, je zult zeker naar de stad Tarifa willen gaan waar ‘s nachts alle kiters samenkomen!
  8. Je zou getuige kunnen zijn van de geschiedenis!  De GKA Kite Expo in Valdevaqueros loopt naast de GKA Big Air World Championships (twin-tip, strapless en hydrofoil disciplines) in Balneario. (De kampioenschappen hebben een windvenster van 20 juni – 06 juli. VIDEO-INZENDINGEN VOOR MOGELIJKE DEELNEMERS SLUIT 12 MEI – KLIK HIER ALS JE VERSCHILT!  
  9. Wees op de hoogte. Vaak zullen exposities testterreinen zijn voor gloednieuwe producten, die voor het eerst voor het publiek worden gelanceerd. Als je het geluk hebt om aanwezig te zijn, kun je een kijkje nemen in wat er in de pijplijn voor windsporten komt.  
  10. Geniet van de tijd buiten . Vitamine D is goed voor je hart en lichaam! Ga naar buiten, breng wat tijd door in de zon en geniet van de elementen in Valdevaqueros. 

Zorg ervoor dat je de grootste vliegerdemo en expo van het jaar, de GKA Kite Expo niet mist en doe mee in Tarifa – dat wordt gehouden als onderdeel van het GKA Big Air World Championship 2022, dat ook plaatsvindt in Tarifa bij Balneario, met een windvenster van 20 juni – 6 juli.


Voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de andere magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram.

 van