08-11-2022 - Snowboarden, Nieuws

Gnu x Forest Bailey, meer dan 10 jaar partnerschap

Gnu x Forest Bailey een meer dan 10 jaar durend partnerschap van artistieke harmonie, next level freestyle snowboarden en toonaangevend productdesign. Forest is een van de meest veelzijdige snowboarders aller tijden, van streets tot parken, van pipes tot pillows en monster backcountry jumps, en blijft het allemaal doen. Forest en de Gnu Weird Scientists hebben nauwkeurig gewerkt aan de boards van zijn nieuwe 22/23 collectie.

Forest Bailey’s “I WON‘T BE LONG“

Forest Bailey blijft verbazen met zijn mix van grote, technisch creatieve snowboarduitingen. Hij draait op alle cilinders in deze zes minuten durende kaakslag van onwerkelijk snowboarden tot leven gebracht door Jon Stark / Torment Mag and 686 clothing. Het gaat er hard aan toe mijn Gnus!

GNU X FOREST BAILEY LEGACY

GNU – “We hebben het genoegen gehad om met deze rare, wilde goochelaar te werken sinds hij 17 jaar oud was.” Forest trok de aandacht van voormalig Team Manager Zack Leach door het winnen van elke East Coast rail jam waar hij kon komen die hij kon bereiken. Zijn vaardigheid was duidelijk en zijn creativiteit borrelde over. Het was een match gemaakt in Vermont en en dan verscheept naar onze kleine NW hoek om een radicale erfenis te beginnen van verbazingwekkende pro model stokken en zieke rips. “Bedankt Forest voor alles wat je Gnu hebt gebracht!”

Forest Bailey – “Bedankt Gnu voor het volgen van mijn dromen en het vervullen van al mijn creatieve passies op en naast mijn snowboard. 11 jaar professionele modellen in de boeken en hopelijk komen er nog vele bij. Voor altijd dankbaar. Much love all.”

Kijk voor meer informatie op de website van GNU.


Voor meer snowboard en ski nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van