17-10-2013 - Snowboarden, Nieuws

Go epic with Thule

Onlangs hebben Thule en Epic TV, een van ’s werelds grootste online extremesports kanaal, de videocompetitie “Go Epic with Thule”. De competitie is bedoeld voor alle extremesporters in verschillende disciplines. Zij nemen het tegen elkaar op door middel van het delen van video’s van hun eigen sportavontuur. De winnaar gaat op een avontuurlijke reis en wordt de sidekick van een van de Thule Crew-leden in een nieuwe actionsports-video.

Samen met Epic TV lanceert Thule de coolste competitie van het jaar voor liefhebbers van kitesurfen, surfen, snowboarden, skiën, biking en adventure racing, “Go Epic with Thule”.

De Thule Crew – het team van avonturiers en Thule-ambassadeurs – is op zoek naar extremesports-talenten die niet vies zijn van pittige uitdagingen en grote avonturen, om een rol te bemachtigen in hun volgende video. “Go Epic with Thule” is de kans voor iedere action sports-liefhebber om de ultieme sidekick te worden. Gewoon, door je avontuur te filmen en het te delen met de communityen bezoekers van de “Go Epic with Thule”-website.

De Thule Crew-leden nemen actief deel aan de competitie. Als onderdeel van de jury, maar ook door het delen van hun eigen filmmateriaal. Sportliefhebbers krijgen hierdoor de mogelijkheid te gaan kitesurfen met Niccolo Porcella, te fietsen met Chris Van Dine, te snowboarden met Flo Orley, te surfen met Garrett McNamara of te skiën met Matthias Giraud. Stuk voor stuk iconen in hun sport die wachten op hun nieuwe sidekick.

Om zich te kwalificeren moeten de deelnemers hun beste sportvideoclip uploaden, waarin ze de Thule Crew hun skills tonen. Een jury zal elke week een winnaar kiezen – 10 weken lang. Naast het binnenhalen van de wekelijkse prijs kwalificeren de week-winnaars zich ook voor de grote finale, waarmee ze meedingen naar de Grand Prize – de avontuurlijkste reis van hun leven en een rol in de nieuwste video van een van de Thule Crew-leden!

Ga naar de competitie op www.epicthule.com.

De competitie loopt tot 9 december.

Elke maandag worden de winnaars van de week bekendgemaakt op de Thule Facebook-pagina. De Grand Prize-winnaar wordt op 10 december bekendgemaakt.

 van