22-12-2011 - Mountainbiken, Nieuws

GO WILD FESTIVAL

De tweede editie van het avonturensportfestival GO WILD vindt plaats op 20, 21 en 22 april 2012 in Hotton.

Op het festival kan je onder andere proeven van verschillende avontuurlijke sporten zoals mountainbike, klimmen, een trophy, kajak, bouldering, slackline, enzovoort.

Voor mountainbikers bieden wij volgende activiteiten aan:

– Op vrijdagavond 20 april staat er voor de mountainbikers een mtb-tijdrit op het programma. In een gezellige atmosfeer zal er op een parcours van 1,5km gereden worden voor de snelste tijd.

– Op zaterdag 21 april zal de 6u-race plaats vinden. Hierbij nemen mountainbiketeams van 4 personen het tegen elkaar op in een spannende aflossingsrace van 6u. Per team zal er 1 iemand op het parcours rijden die telkens afgelost wordt.

– Op zondag 22 april hebben wij 3 prachtige tourtochten in aanbieding. Men kan kiezen tussen toertochten van 25, 40 en 80km. Deze tochten leiden jullie door de prachtige omgeving van Hotton en geven jullie de sportieve uitdaging waarnaar jullie op zoek zijn.

Naast Mountainbiken staan er ook andere sporten zoals klimmen, oriëntatielopen, kajak, slackline etc. op het programma. En dit alles uiteraar dbegeleid door gediplomeerde begeleiders.

Zie de video van de vorige editie:

[vimeo id=”23330891″ w=”650″]

Meer informatie: www.go-wild.be

 van