Goodyear presenteert nieuwe generatie Transit stadsfietsbanden

Goodyear breidt het city/trekking assortiment uit met maar liefst 4 nieuwe modellen Transit banden. Geïnspireerd op de toonaangevende autobandenlijn heeft Goodyear naast de vernieuwde Transit Tour het assortiment uitgebreid met de Transit Speed, Transit Tour Plus en Transit SUV. Deze banden zijn geoptimaliseerd voor e-bikes, trekking-/stadsfietsen en sportieve forensen.


De Transit bandenserie is speciaal ontworpen voor de wensen en eisen van de eindgebruiker. De Transit Tour en Transit Tour Plus zijn ontworpen voor de forens in het woon-werk verkeer, waar de sportieve commuter kiest voor de transit Speed, een stadsfietsband met sportief profiel. Daarnaast is de Transit SUV de perfecte band voor langere en uitdagende fietstochten.

Transit Tour

De Transit Tour is ontworpen voor de zwaarste omstandigheden in steden en dorpen. De Transit Tour is geïnspireerd  op de Goodyear Assurance all-season autoband en combineert een duurzame, stevige constructie met een richting gebonden profiel en een S3 Protection laag van 3mm voor bescherming tegen lekrijden en tractie in elk weertype.

Transit Tour Plus


Met de Transit Tour Plus kies je voor compromisloze betrouwbaarheid. Een rit door stad of een lange fietstocht, deze band levert wat er verwacht wordt. Met de S5 Protection laag van 5mm biedt de Tour Plus de beste lekbescherming.

Transit Speed


De Transit Speed, die zich thuis voelt in stadscentra en op fietspaden, is een snelrollende stadsband die vertrouwen en handeling combineert met duurzaamheid. De S1 Protection laag van 1mm beschermt tegen impact door de weg, terwijl het soepele loopvlak zorgt voor comfort en een hoge efficiëntie dat resulteert in snelheid.


Transit SUV


Ontworpen voor de zware toertochten over lange afstanden is de Transit SUV de band van hoge kwaliteit die probleemloze duurzaamheid biedt. Met een toergericht profielpatroon is deze band ontworpen voor soepele rolprestaties en uitstekende tractie op de weg en off-road. De S3 Protection laag van 3mm draagt bij aan de ongeëvenaarde prestaties en weerstand tegen lekrijden.

E-Bike gecertificeerd


De nieuwe generatie Transit banden zijn gemaakt volgens eBike-goedgekeurde normen en reflecterende zijwanden om de zichtbaarheid in het schemerlicht en ’s nachts te verbeteren. De banden bieden robuuste bescherming tegen lekke banden en een comfortabele rit en zijn voorzien van het ECE-R75 en ECE-R88 E-Bike certificaat.

Technische specificaties

 Transit TourTransit Tour PlusTransit SpeedTransit SUV
Afmetingen(700) x 30-50mm(700) x 35mm(700) x 35-40mm(700) x 35-50mm
Gewicht590-1160g900-1150g550-570g730-1080g
Consument
adviesprijs
€32,50€43,-€35,-€35,-
CompoundDynamic HPDynamic HPDynamic HPDynamic HP
ProtectielaagShell 3 ProtectieShell 5 ProtectieShell1 ProtectieShell 3 Protectie
TPI60 TPI60 TPI60 TPI60 TPI
E-BikeECE-R75
ECE-R88
ECE-R75 ECE-R88ECE-R75 ECE-R88ECE-R75 ECE-R88

Exclusief verkrijgbaar bij Tehava
De nieuwe Goodyear stadfietsbanden zijn exclusief verkrijgbaar via Handelsonderneming Tehava.

 van