09-04-2020 - Mountainbiken, Tips & Tricks

Gratis 30-Day Wheelie Challenge course van Ryan Leech

Let’s Wheelie for the World

Kan een wheelie de wereld redden? Nee. Maar social distancing kan dat wel! Het oefenen van wheelies kun je in je eentje doen, dus dat lijkt een perfecte combinatie tijdens deze vreemde en soms wat saaie dagen. Daarom biedt Ryan Leech een gratis cursus aan waarin iedereen in 30 dagen een wheelie kan leren.

30 Day Wheelie Challenge Teaser;

Kan een rondje fietsen wel?

Jaap van Dissel, directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), legt op 19 maart aan NU.nl uit wat verstandig is. Een wandeling door het park of fietsen in het bos? “Dat kan natuurlijk best, als je dat in je eentje doet of een bekende naast je”, zegt de directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding. “Dat is in de buitenlucht en dat is prima. Dat geldt natuurlijk ook voor de hond uitlaten.”

Safety first!

Het is natuurlijk wel van belang om geen onnodige risico’s te nemen tijdens het fietsen, zodat de ziekenhuizen niet extra belast worden door jouw valpartij of door de besmetting van meer mensen met het corona virus. Kortom; denk aan beschermende kleding, ken je eigen grenzen, breng jezelf en anderen niet onnodig in gevaar én volg de adviezen op van het RIVM tijdens deze corona-crisis.

Klik hier om naar de gratis cursus te gaan!

Voor meer cursussen van Ryan Leech klik hier!

Stay Safe!


Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook eInstagram!

 van