23-07-2013 - Surfen, Nieuws

Green Surfer Award 2013 – Chris Way

Sommige surfers zijn beter dan anders .. En dat mag soms best eens gezegd! Surfrider Foundation Holland reikt daarom dit jaar voor het eerst de Green Surfer Award uit aan de surfer die net iets meer doet ..

Tijdens het Reef Midsummer Night event op 27 juli bij Aloha in Wijk aan Zee reikt Surfrider Foundation Holland deze award uit. Support je favoriete kandidaat door de video te delen of te liken! En geef je comments waarom jij denkt dat Hans, Julian of Chris dit jaar de Green Surfer Award moet winnen.

Tweede genomineerde is Chris Way:
Chris Way is van oorsprong Australisch. Surfen zat dus al in zijn bloed! Sinds zijn komst naar Nederland is Chris op talloze manieren verbonden met de surfsport, niet in in de minste plaats als winnaar van enkele nationale wedstrijden.

Chris deelt zijn liefde voor de zee met iedereen van beginners tot gevorderden met zijn bedrijf Ozlines. Ozlines is van een kleine surfshop uitgegroeid tot een van de beste surfscholen van Nederland, met persoonlijke coaching en surf clinics in o.a. Bretagne. Chris was al voor de oprichting van Surfrider Foundation actief bij het organiseren van clean ups op Wijk aan Zee en Texel. Zijn nieuwste plan is om de meest duurzame surfschool te bouwen.

[vimeo id=”70289952″]

 van