24-07-2013 - Surfen, Nieuws

Green Surfer Award 2013 – Hans van den Broek

Sommige surfers zijn beter dan anders .. En dat mag soms best eens gezegd! Surfrider Foundation Holland reikt daarom dit jaar voor het eerst de Green Surfer Award uit aan de surfer die net iets meer doet ..

Tijdens het Reef Midsummer Night event op 27 juli bij Aloha in Wijk aan Zee reikt Surfrider Foundation Holland deze award uit. Support je favoriete kandidaat door de video te delen of te liken! En geef je comments waarom jij denkt dat Hans, Julian of Chris dit jaar de Green Surfer Award moet winnen.

Derde genomineerde is Hans van den Broek:
Hans van den Broek is een bekende naam in de surfscene. Jarenlang heeft hij zich ingezet als bestuurder van de Holland Surfing Association en de surfsport in Nederland naar een hoger niveau geholpen.

Hans is ook eigenaar van Surfles.nl, de kleinste surfschool op Scheveningse strand. Klein maar fijn, want Hans voorziet in zijn eigen energie, met dank aan de wind en de zon. De surfkwaliteiten van Hans zijn ook niet bepaald klein te noemen, met een aantal Nederlandse longboard titels in zijn zak en onlangs nog gekroond tot winaar van ‘Op de neus’. Ook Hans is al jaren Surfrider supporter en bedenker van de Clean Up Kids, waarschijnlijk de leukste clean up van Nederland!

[vimeo id=”70291789″]

 van