20-10-2021 - Nieuws, Wielrenblad

GripGrab lanceert nieuwe Flandrien Waterproof Knitted Road Shoe Covers

GripGrab lanceert Flandrien Waterproof Knitted Road Shoe Covers: het traditionele product heeft een moderne make-over gekregen met een volledig waterdicht membraan voor natte herfst- en winterritten. De GripGrab Flandrien Waterproof Knitted Road Shoe Covers zijn geïnspireerd op de klassieke “Belgian Bootie” die al tientallen jaren door Flandrien-renners wordt gebruikt.

Deze moderne versie van de gebreide oversok behoudt alle kenmerken van zijn historische voorganger: de zachte stof, stretch en nauwsluitende snit; maar stuwt het naar de moderne tijd door middel van waterbestendige membraantechnologie. Deze overschoenen voor wielrenners houden je voeten droog, houden buien tegen en laten je zorgeloos door plassen glijden.

De drielaagse constructie met een volledig waterdicht membraan beschermt je voeten tegen opspattend water en winterse regenbuien. De GripGrab Flandrien Waterproof Knitted Road Overschoenen zijn luxueus zacht en comfortabel, maar ook voorzien van versteviging aan de zomen aan de onderkant van elke overschoen om slijtage te verminderen.

De Flandrien zijn minimalistisch van stijl en subtiel gebrandmerkt, maar ze leveren het toppunt van moderne technologie. Ze houden je comfortabel in alle weersomstandigheden, met behoud van die echte klassieke stijl. De eersteklas zachte gebreide stof biedt superieure warmteopslag en bescherming tegen koude temperaturen en koude wind, dus deze houden je warm tijdens winterse ritten en stoten wegspray van natte wegen af.

Dankzij het elastische zachte gebreide materiaal zit er een nauwsluitende en comfortabele pasvorm rond je wielrenschoenen met minimale stofmassa. Het comfort wordt bevorderd door het ontwerp van de manchet zonder ritssluiting, dat irritatie vermindert, de flexibiliteit verhoogt en de levensduur van het product verlengt in vergelijking met ontwerpen met ritssluiting.

Houden de GripGrab Flandrien Waterproof Knitted Road Shoe Covers je voeten droog? Ja: het membraan in deze overschoenen is waterdicht, dus als je ze niet over kasseien sleept en er gaten in maakt, dan houden ze je voeten droog. Er zijn echter grenzen… slangleidingen en kniediepe plassen, bijvoorbeeld, zullen waarschijnlijk een weg naar binnen vinden.

GripGrab Flandrien Waterproof Knitted Road Shoe Covers
Prijs: €69.95
Kleuren: Zwart, Hi-Vis Geel, Navy Blauw, Roze
Maten: Small, Medium, Large, Extra Large

Voor meer informatie ga naar gripgrab.com.

 van