08-06-2022 - Nieuws, Wielrenblad

GRX CARBON NIEUWE SHIMANO GRAVELWIELEN

Ontworpen voor de moderne gravelaar die zoekt naar het perfecte wiel voor al zijn gravelraces en -ritten. De nieuwe Shimano GRX carbon gravelwielen combineren lichtgewicht met betrouwbare prestaties. Dus of je voorkeur nu uitgaat naar snelle gravelwegen, soepele slingerende singletracks of beboste gebieden langs oude geitenpaadjes, deze levendige, tubeless-ready, wielen hebben alles wat je nodig hebt voor een geweldige dag in het zadel!

SHIMANO GRX CARBON
SHIMANO GRX CARBONDe lichtgewicht Shimano GRX carbon wielsetweegt slechts 1.461 gram en heeft een velghoogte van 32-millimeter voor sneller accelereren en klimmen, zowel op steile bergbeklimmingen alsook op eindeloos glooiend terrein. De geringere velgdiepte zorgt ook voor een betere controle bij zware zijwind, een scenario dat vaak voorkomt op lange ritten.

De GRX carbon gravelwielen zijn voorzien van Shimano’s ultra-betrouwbare cup-and-cone kogellager naven en zorgen voor een snellere aangrijping en een dynamisch gevoel op alle rijoppervlakken. Of je nu ervoor vecht om op de fiets te blijven tijdens een hectische start van een gravelrace of je vrienden uitdaagt tot een sprint richting finishlijn, de RX870 wielen komen direct in actie.

De GRX carbon velg is een zeer moderne velg met een 30 millimeter buiten- en 25 millimeter binnenmaat, waardoor deze wielen geschikt zijn voor banden van 32 tot 50 millimeter breed. En de stealth zwarte full-carbon velgen zijn zowel voor als achter voorzien van 24 spaken voor maximale sterkte en betrouwbaarheid, ongeacht hoe ver je avonturen je op het ongerepte pad brengen.

GRX Carbon van Shimano


–       Lichtgewicht carbon gravelwielen voor gravel rijden en wedstrijdrijden
–       Ontworpen voor bandbreedtes van 32-5 0mm
–       Velgbreedtes 25 mm binnenmaat en 30 mm buitenmaat
–       Velghoogte: 32 mm
–       Cup-and-cone kogellager naven
–       24 spaken
–       Gewicht: voorwiel 639 gram, achterwiel 822 gram, totaalgewicht 1.461 gram

Over Shimano Europe:

Shimano is opgericht in 1921 en is toegewijd om haar klanten te helpen om dichterbij de natuur te komen, mensen te ondersteunen bij het realiseren van hun dromen en een nieuwe levensstijl te creëren. Dit is een gevolg van het verlangen om uitstekende fietsproducten en -kleding te ontwikkelen. Met 100 jaar ervaring in het creëren van internationaal gerenommeerde fietscomponenten, is Shimano trots producten te hebben ontwikkeld die talloze sporters aan de overwinning helpen en de middelen te bieden voor grenzeloze fietstochten. Ga voor meer informatie naar: gravel.shimano.com


Wil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van