24-09-2013 - Mountainbiken, Nieuws

Gulbergen 24 vindt aankomend weekend plaats

In het weekend van 28 en 29 september zal de derde editie van de Gulbergen 24 plaatsvinden op Landgoed Gulbergen. Dit evenement biedt twee dagen mountainbike-passie op een route van ongeveer 8 kilometer en het parcours leidt de deelnemers naar ‘Het dak van Brabant’, met 60 meter boven NAP het hoogste punt van Brabant. De 24 uurswedstrijd is een unieke mountainbike uitdaging voor iedereen met voldoende ruimte voor gezelligheid en sportiviteit.

Voorzitter Benni Schrurs: “Bij de inschrijvingen voor het evenement bleek weer dat Gulbergen24 er voor iedereen is. Oud en jong, topper of beginneling, uit Nuenen of Engeland, man of vrouw, iedere mountainbiker gaat over hetzelfde parcours en iedereen zal moe en voldaan zijn na de race. Dat geldt zelfs voor de drie Olympische deelnemers. Met Bart Brentjes hebben we een Olympische winnaar in ons midden en met Bas Peters een deelnemer aan de Spelen van 2004″.

Na de start om 13.00 uur volgt een uitdagende tocht voor de deelnemers, die in de nachtelijke uurtjes gelukkig over een verlicht parcours kunnen rijden.  Er is extra veel aandacht besteed aan de LED-verlichting bij het evenement, voor zowel de veiligheid als de mooie lichteffecten. Voor meer informatie over dit evenement kan je terecht op de site van Gulbergen 24.

 

 van