23-10-2012 - Mountainbiken, Nieuws

Gustav Wildhaber in 2013 Cube Action Team

De Zwitserse Gustav Wildhaber maakt in het nieuwe seizoen onderdeel uit van het CUBE Action Team. De 25 jarige topatleet is geen vreemde eend in de bijt van de jonge Enduro scene. In het seizoen van 2012 won hij meerdere grote wedstrijden waaronder de Specialized Enduro Ride in Riva, King of Plose en Swiss Bike Masters Freeride.

Hij demonstreerde zijn skills tijden de start van de Megavalanche in Alpe d’Huez, waarbij hij achteraan stond. Hij wist uiteindelijk als 10e te eindigen in het algemeen klassement. Door deze prestatie neer te zetten bij de zwaarste downhill race van de wereld laat ‘Gusti’ goed zien waar hij toe in staat is.
Gusti Wildhaber past perfect bij het mannelijke deel van het CUBE Action Team onder wie Trans Provence winner Nicolas Lau en de twee enduro professionals Andre Wagenknecht en Ludwig Döhl.

Claus Wachsmann,Team Manager: “Het CUBE Action Team heeft een zeer succesvol seizoen achter de rug. Gusti is een enorme aanwinst voor het team. Met Gusti presenteren wij, naast de ander leden, een serieuze podium kandidaat bij de belangrijkste races.”

Gustav Wildhaber heeft net als alle andere leden gekozen voor de nieuwe CUBE Stereo S HPC 160 als zijn racemonster.

 van