06-05-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Hago Limburgs Mooiste: De winnaars zijn bekend!

Afgelopen week konden lezers van onze website kans maken op twee startbewijzen voor Hago Limburgs Mooiste. Vandaag hebben wij de winnaars bekend gemaakt en hebben deze allemaal een persoonlijk bericht ontvangen via Facebook. Team Wielrenblad wil iedereen bedanken voor de leuke reacties en wensen de winnaars veel plezier toe voor tijdens het evenement. 

Hago Limburgs Mooiste (HLM) bestaat dit jaar een kwart eeuw. In de afgelopen 25 jaar groeide de toeristische prestatietocht uit tot een geliefd fietsevenement. Bij zo’n 15.000 sportievelingen heeft Hago Limburgs Mooiste een vast plaatsje op de toerkalender veroverd.

Grote keuze aan fietstochten
HLM biedt een grote keuze aan fietstochten. Er zijn acht racefiets-toertochten. De lengtes variëren tussen de 51 – 247 kilometer en het aantal hoogtemeters verschilt van 363 tot 2532 meter. Elke toerfietser kan dus een passende moeilijkheidsgraad kiezen. Jesse: ‘We maken ieder jaar nieuwe routes, je rijdt steeds een nieuw parcours dat enorm uitdagend, toeristisch zeer aantrekkelijk en verkeersarm is.’ Voor mountainbikers zijn er drie tochten van 42, 72 en 110 km. Jesse: ‘Deze parcours maken we in samenwerking met Mountainbikeclub Discovery, Staatsbosbeheer, de Vereniging voor Natuurmonumenten en S(up)port for Nature. Je rijdt tijdens HLM op prachtige plekken waar normaal geen mountainbikers mogen komen.’ Om dat iedereen aan HLM mee moeten kunnen doen is er ook een 35 kilometer lange familietocht. Die is heel geschikt voor stadfietsen en e-bikes. Is hij toch te lang, dan kan hij op de aangegeven punten worden ingekort.

banner wielrenblad nieuwsbrief

 van