29-12-2017 - Mountainbiken, Nieuws

Happy New Seasons!

Soul Media wenst alle lezers, volgers en liefhebbers van onze bladen een gelukkig nieuw jaar en Happy New Seasons toe! Op dat het je beste seizoen ooit mag worden met veel tochten, reizen, poeder, park, golven, wind maar bovenal in combinatie met veel genot en geluk.

Speciaal voor jullie hebben wij van elk magazine de eerste uitgave van dit jaar (waaronder UP/DOWN mountainbike magazine #1 2017) in de Soul Kiosk App gezet, helemaal GRATIS! Deze digitale uitgaven lees je dus vrijblijvend op je tablet, smartphone of computer. Deze uitgaven zijn beschikbaar van 30-12-2017 t/m 7-01-2018.

 

Lees hier

 

[ hana-code-insert ] 'Soul Kiosk' is not found

 

Download Soul Kiosk App 

 

apple

button-google-play

 

Wij zijn Soul Media en wensen jullie fijne feestdagen en Happy New Seasons!

Soul Media is sinds 1999 uitgever van toonaangevende magazines op het gebied van:

  • Surfen – 6|SURF magazine
  • Snowboarden – Taste snowboard magazine
  • Kiteboarden – Access kiteboard magazine
  • Windsurfen – Motion windsurf magazine
  • Skiën – White freeski magazine
  • Mountainbiken – Up/Down mountainbike magazine
  • Wielrennen – Wielrenblad

Het gaat bij alle producten om het gevoel achter de sporten, met andere woorden de Soul van het boarden, varen en rijden. De belangrijkste doelstelling is om de lezers op een persoonlijke wijze te informeren, inspireren en bovenal motiveren.

De content moet dichtbij de lezer liggen, voelbaar zijn voor de doelgroep, het moet raken. De magazines worden gemaakt door liefhebbers voor liefhebbers. Iedereen die werkt aan onze bladen heeft een passie voor de sport. Het maken van een blad dat er toe doet, dat staat centraal. Als sportliefhebbers schrijven wij dan ook wat wij zelf zouden willen lezen.

Soul Media                   Soul Media                   Soul Media

Ons kantoor is een reflectie van onze bladen. Een surfboard op de kast, fiets ernaast, wetsuits in de hal, kite in de berging en snowboards en ski’s tegen de muur. Deze spullen liggen hier niet om mooi te zijn. Integendeel, deze spullen worden intensief gebruikt. Wij schrijven vanuit liefde voor de sport, niets meer niets minder.

Het delen van passies, that’s us!

[youtube id=”hzt_zN9HJIU” w=”700″ h=”500″]

 van