07-10-2013 - Snowboarden, Nieuws

Help Bell Berghuis naar de Olympische Spelen

Om een heel seizoen snowboardcrossen te bekostigen zijn vele inkomsten nodig want de kosten voor Bell Berghuis en haar team zijn enorm hoog. Deels worden deze kosten gedragen door de Nederlandse Ski Vereniging en het NOC*NSF. Maar daarnaast moet een zeer groot deel uit sponsoring komen. Omdat vele bedrijven in economisch zwaar weer zitten is het werven van sponsoren moeilijk voor sporters en daarom komt Berghuis nu met een alternatief. 

Bell Berghuis, Boarderworld en Brand, New & Fresh hebben een gloednieuwe webshop geopend. In deze online shop kan het publiek de voor haar benodigde producten aanschaffen. Van een paar sokken tot een board, het is er allemaal te verkrijgen. Je kunt zelfs met de kersverse Nederlands kampioene op vakantie als haar agenda het toelaat. Het maakt haar allemaal niet uit want het doel heiligt de middelen: Een medaille op de Olympische Spelen of op het wereldkampioenschap.

Bell Berghuis: ‘Natuurlijk doen de Nederlands Ski Vereniging (de wintersportbond), het NOC*NSF en mijn sponsors alles wat ze kunnen. Daar ben ik ook erg blij mee, maar voor de laatste stap heb ik extra budget nodig. Met het openen van mijn webshop hoop ik dat vrienden, bekenden, supporters en sportliefhebbers mij met een paar tientjes willen onder steunen. Zodat ik mijn droom kan waarmaken. Ik ben er zo dichtbij.’

 

 van