28-11-2014 - Nieuws, Wielrenblad

Geen abonnee? Help Us To Help You!

Hoi wielren liefhebber!

Ik studeer Sport, Management & Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Alhoewel ik een ontzettend leuke tijd heb gehad, ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging (lees: heel veel sneeuw opzoeken).

Mijn afstudeerproject voer ik uit bij Soul Media. Deze enquête helpt mij bij het beantwoorden van de onderzoeksvraag dus jullie mening kan ik goed gebruiken! Om het voor jullie ook leuk te houden is het een korte vragenlijst van maximaal 17 vragen. Je bent er maximaal 5 minuutjes mee bezig.

Mocht je het nog niet weten, Soul Media is uitgever van: Taste snowboard magazine, White ski magazine, Motion windsurf magazine, 6 surf magazine, Access kiteboard magazine, Up/Down mountainbike magazine en Wielrenblad.

Wil je kans maken op de hoofdprijs (een mooi cadeau dat aansluit bij jouw sport)? Vul dan aan het einde van de vragenlijst, bij opmerkingen, je naam en email adres in.

Hier kun je terecht voor de enquête.

Bedankt voor je hulp!

Marije

 van