18-11-2011 - Skiën, Nieuws

Henrik Harlaut tekent bij Armada

Groot nieuws uit Costa Mesa, CA. Armada heeft Henrik Harlaut opgenomen als nieuwste lid van het team. Harlaut, die voorgaande seizoenen onder contract stond bij Salomon kleding en Ninthward ski’s, zal de komende tijd rijden op Armada ski’s, en de deal omvat tevens de outerwear en lifestyle kleding van Armada.

“Ik ben stoked dat Henrik een van mijn nieuwe teamgenoten zal worden bij Armada,” aldus Torin Yater-Wallace, die eveneens voor Armada rijdt. “Hij is zo’n stijlvolle en progressieve skiër, ik kan niet wachten dit jaar met hem en de rest van het team te rijden.”

“We zijn oprecht stoked dat we Henrik in de Armada familie mogen verwelkomen.” aldus Team manager Josh Bishop. “Naast het feit dat hij een van de meest toegewijde, gepassioneerde en getalenteerde parkskiërs in de scene is, is het gewoon heel erg leuk om met hem te werken.”

Henrik’s andere sponsors zijn Full Tilt boots, Oakley eyewear en Empire Attire handschoenen. Voor meer info over Henrik kun je kijken op zijn website HHarlaut.com, je kunt hem ook volgen op twitter: HenrikHarlaut.

 

 

 van