25-08-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Herfst is coming, maar Lezyne brengt de oplossing!

We kennen Lezyne van de innovatieve en stijlvol ontworpen fietsaccessoires en met de lancering van de Lezyne Laser Drive zetten ze die gedachte lekker door. De Lezyne Laser Drive is een compacte achterlicht die twee sterke geïntegreerde laserstralen (250 lumens) op de grond projecteert.

Met deze achterlamp ben je altijd voorzien van een eigen fietspad en kan je te allen tijde met een veilig gevoel de weg op. Perfect voor de donkere dagen die er weer aan zitten te komen als je ons vraagt. De waterbestendige Lezyne Laser Drive is zo ontworpen dat je ook van de zijkant goed zichtbaar bent en is door het elastische montagestuk op zowel je ronde als aerodynamische zadelpen te bevestigen.

De Laser Drive is via een Micro-USB oplaadbaar en gaat in flash-mode ca. 15u mee en met constant licht kun je ca 7u en 45m veilig de weg op. Het lampje is verkrijgbaar voor €59,95, weegt slechts 84 gram. Kijk voor meer informatie over de Lezyne Laser Over Drive op lezyne.com.


Meer fietsnieuws op je tijdlijn? Volg dan Wielrenblad op Facebook en Instagram! Altijd op de hoogte zijn van de vetste trips, de nieuwste gear en het laatste nieuws? Dan zit je met een abonnement op Wielrenblad altijd goed en ontvang je de nieuwste edities als eerste op de mat!

 van