Herrmans Nordic Pro & Xtreme testwinnaars in e-bike lichttest

Geweldig nieuws om het jaar mee te beginnen. De verlichting Nordic PRO en Nordic XTREME zijn beide testwinnaars in de e-bike verlichtingstest van het Duitse tijdschrift Elektro Rad!
 
De e-bike verlichting werd uitgebreid getest en vergeleken op prijs, gewicht, helderheid, optische/lichtkwaliteit en homogeniteit, en alle lichtbeelden werden gefotografeerd en vergeleken. Uit al die testen en vergelijkingen werden beide Herrmans lampen als de meest prijswaardige en hoogwaardige lampen beschouwd. De concurrentie was zwaar, dus het merk is natuurlijk extra trots op deze erkenning!
 
Nordic PRO won de categorie dimlicht: “De uitgebreide glazen lens verdeelt de hoge lichtopbrengst gelijkmatig en perfect voor de fiets. Al met al doet geen enkel licht het beter!” De Nordic XTREME werd testwinnaar in de categorie grootlicht: “Nordic XTREME overtuigt met consequent perfecte resultaten. Robuuste behuizing en geweldig grootlicht, waardoor het ook de perfecte metgezel is voor MTB-tochten.”
 
Over Nordic XTREME en Nordic PRO
 
Nordic XTREME met zijn sterke dimlicht biedt 650 lumen en 120 lux, en het grootlicht met zijn gelijkmatige lichtverdeling laat met 1100 lumen/ 250 lux geen donkere hoeken achter. XTREME is geschikt voor alle e-bikes 25 – 45 km/u met een robuuste glazen lens en uitstekende krasbestendigheid. Dezelfde hoogwaardige lamp, Nordic PRO, is ook verkrijgbaar met alleen dimlicht (650 lumen, 120 lux). Voor meer informatie over deze verlichting kun je terecht op de website van het merk.

 van