12-03-2019 - Mountainbiken, Nieuws

Het eerste trailcenter van Nederland opent haar deuren!

Een nieuwe CUBE Store in Leersum, dat is wel een feessie waard! Op zaterdag 16 maart proosten zij graag op een heleboel fietskilometers. Kom je ook? Tussen 10.00 uur en 17.00 uur ben je van harte welkom om het glas te heffen. Het eerste trailcenter van Nederland zal voor ieder wat wils te bieden hebben.

Bij de nieuwe vestiging is het mogelijk, het hele jaar door, verschillende soorten CUBE fietsen te huren. Zowel (e-)MTB’s als touringfietsen met trapondersteuning maken onderdeel uit van de huurvloot. Wil je eens uitproberen hoe een e-mountainbike nou eigenlijk echt fietst? Dan is dit je kans.

De CUBE Store biedt als trailcenter niet alleen de mogelijkheid om een MTB te huren, er is ook ruimte om je om te kleden, te douchen en even bij te komen. Daarnaast kun je de verschillende producten uit de CUBE collectie aanschaffen. Zowel pompjes, handschoenen en zadeltasjes als complete fietsen kunnen worden gekocht.

Wil je weten weten wat voor jouw de juiste fietsmaat is of zit je nog niet zo lekker op je fiets. CUBE Store biedt tevens idmatch bikefittings aan, waarbij de eventueel te vervangen onderdelen – van bijvoorbeeld SQlab, Newmen en Selle Italia – meteen kunnen worden aangeschaft.

Ben je toe aan de nodige oppeppertjes  tijdens, voor of na het fietsen, dan staat er Xenofit sportvoeding voor je klaar. Dit Duitse merk biedt onder andere glutenvrije en cafeïnevrije sportvoeding voor iedereen die sportief bezig is met fietsen.

“We zijn bijzonder trots op onze nieuwe winkel . We zijn al jaren aan het zoeken naar een mooie locatie in het hart van Nederland om daar mensen de kans te bieden CUBE fietsen te huren. Je staat binnen een paar minuten in het bos vanaf onze locatie. En ook andersom. Ben je iets vergeten mee te nemen, dan kun je bij ons terecht.” aldus CUBE store manager Jeroen Beije.

CUBE Store Leersum is de 2e CUBE Store in Nederland. De andere locatie is te vinden in Vlaardingen. In de CUBE Store Vlaardingen vind je de hele collectie van CUBE, inclusief alle onderdelen, kleding en accessoires die onderdeel uit maken van de range.

Meer weten? Klik hier.

 van