08-04-2023 - Nieuws, Wielrenblad

Nieuw! Trek Project One ICON-schema

Precies op tijd voor de beruchtste klassieker van het jaar zijn er twee nieuwe Project One Domane SLR-kleurenschema’s beschikbaar. Liefhebbers van de voorjaarsklassiekers kunnen hun voorliefde voor kasseien laten blijken via ICON Monumental en Team Black, twee elegante, krachtige designs die exclusief bij Trek Project One beschikbaar zijn. 

Beleef de heroïek van de meest legendarische klassieker met het nieuwe schema ICON Monumental, dat geïnspireerd is op de legendarische douches van de vélodroom van Roubaix. In de twee eerste edities van Parijs-Roubaix voor vrouwen reed telkens een Trek-Segafredo-rijdster naar de hoogste podiumtrede. En iconische zeges vragen natuurlijk om een ICONisch eerbetoon.

Het tot de verbeelding sprekende design is een eerbetoon aan alle helden die zich naar de finish vochten en zo bijgedragen hebben aan de creatie van de legende. Tal van minutieuze details verwijzen op bijna dichterlijke wijze naar Parijs-Roubaix, de beroemdste en zwaarste van de zogenaamde Monumenten, de grootste eendagskoersen van de wielerkalender.

Trek Team Black

Naast het nieuwe ICON-design komt ook het nieuwe Trek Team Black beschikbaar, een Trek Project One Select-kleurstelling die te zien zal zijn op de fietsen waarmee het Trek-Segafredo-team Parijs-Roubaix 2023 rijdt. De nieuwe kleurstelling heeft een diepzwarte achtergrond met opvallende vormen en kleuren die geïnspireerd zijn op de indrukwekkende muurschilderingen langs het wedstrijdparcours en natuurlijk de befaamde kasseien.

De nieuwe Trek-schema’s Project One ICON Monumental en Team Black zijn exclusief verkrijgbaar op de modellen Domane SLR en Domane+ SLR. Beide kleurstellingen zijn te bestellen bij bepaalde Trek-partners wereldwijd en in bepaalde markten online via trekbikes.com.


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van