Het Vaderdag cadeau voor de sportieve vader

Wij hebben het ideale Vaderdag cadeau voor de sportieve vaders die houden van snowboarden, skien of golfsurfen! Of bestel het SOUL Magazine cadeaupakket hier gewoon als leuke verrassing voor jezelf of andere SURF & SNOW liefhebbers!

De laatste twee uitgaven van Soul Magazine (t.w.v. €35,00) + een paar Mizu M8 drinkfles (t.w.v. €19,95) voor slechts €25,00 i.p.v. €54,95. Dit gave cadeaupakket is hier verkrijgbaar in de Soul Webshop!

Het perfecte Vaderdag cadeau voor de sportieve vaders die houden van golven en sneeuw! Zo kan hij tussen zijn surfsessies zijn zoute snor afspoelen. Of na een afdaling op de piste / in de poeder lekker ontspannen met een extra dikke uitgave van SOUL Magazine, waardoor hij alvast stoked is voor zijn volgende reis naar de golven of sneeuw! Hydrateren kun je leren, dus met dit sportieve Vaderdag cadeau sla je de (surf) plank sowieso niet mis! Veel leesplezier! Klik hier om te bestellen.


Wil jij op de hoogte blijven van al ons nieuws? Houd dan de nieuwspagina van ons in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van onze magazines!

 van