15-09-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Hidemybell: Verborgen fietsbel op racefiets

Hidemybell: het unieke concept van een Garmin-stuurhouder met geïntegreerde en verborgen fietsbel, is nu live op Kickstarter. Dit innovatieve product is de oplossing voor een sportieve rijder die niet met een bel op pad gaat vanwege de looks.

Bij de ‘hidemybell’ zit de bel namelijk verstopt onder de Garmin-fietscomputer! De man achter het product is Mathijs Wagenaar. “Ik fietste eens op een fietspad en had mijn bel vergeten te plaatsen. Bij het passeren was het dus even roepen. Dit komt echter al snel minder vriendelijk over. Dus ik dacht: is er geen optie om de bel netjes te verstoppen zodat die altijd en onzichtbaar op de fiets zit?”

Ontwerp

De ‘hidemybell’ is ontworpen met als doel: maximale integratie. Zo is in de houder direct de klepel voor de bel activeren geïntegreerd. De totale houder weegt slechts 45 gram. De bel is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Een ontwerp met gaatjes zorgt ervoor dat water weg kan vloeien. Voor meer informatie en een video kun je trouwens terecht op de Kickstarter pagina.

Montage

Voor de montage van de fietscomputer is de ‘hidemybell’ geschikt voor alle Garmin Edge- modellen. Daarnaast passen modellen van Mio en de Wahoo RFLKT ook. Met dank aan de dubbele montage plaats zitten de verschillende fietscomputers mooi kort op het stuur.

Kickstarter

Met de ‘hidemybell’ op het growdfunding-platform Kickstarter hopen we voldoende producten te verkopen om kapitaal te generen voor een goede markt introductie. Bij voldoende ondersteuning in de ‘nieuwe’ manier van bellen is de eerste uitlevering eind oktober verwacht. Dit gaat in eerste instantie via de webshop op www.hidemybell.cc bij een verwachte verkoopprijs van 29,95 euro. Op Kickstarter is dit 25 euro. Dit is inclusief BTW en de bezorgkosten.

Eigenschappen

  • –  Lichtgewicht: slechts 45 gram
  • –  Strakke cockpit die clean oogt!
  • –  Luide klank van de bel die je met een vinger activeert, geen batterij nodig!
  • –  Passend voor: alle Garmin-Edge modellen, Mio en Wahoo RFLKT.
  • –  Out of front design voor positie fietscomputer
  • –  High-end kunststof POM zorgt voor een stijve constructie
  • –  De stuurklemming heeft scharnierpunt en een M3 boutje voor montage. Monterengaat in een handomdraai

 

 van