26-02-2014 - Kitesurfen, Nieuws

HISWA 2014: Funsport activiteiten

Tijdens de HISWA 2014 staan natuurlijk weer talloze funsport activiteiten op het programma. Voor het gehele programma kan je terecht op de website van HISWA. Hier hebben we alvast een paar van de hoogtepunten uit het programma voor je geselecteerd. 

Tijdens de avonden worden er speciale SUP en Surf activiteiten/wedstrijden georganiseerd in het waterbassin Zo wordt er bijvoorbeeld op woensdag een Fanatic SUP Challenge gehouden en staat vrijdag in het teken van de Mistral Mega SUP wedstrijd.

Op donderdag wordt een ‘Girls on holiday’ fotoshoot door BoardChicksgeorganiseerd, in samenwerking met F-One, Lokahi en Brunotti. Meer informatie over deze professionele fotoshoot is terug te vinden op een speciale actiepagina.

Verder kun je tijdens de HISWA op het voorterrein kijken naar demo’s van landboarden op longboards met surfzeilen en ook zelf proberen. Deze demo’s worden georganiseerd door Stephan v/d Berg. Dit zijn slechts een paar van de activiteiten die georganiseerd zullen worden, check het volledige programma hier als je interesse gewekt is.

fun300x250

 van