26-02-2016 - Windsurfen, Nieuws

HISWA 2016: Stand Up Paddling door Amsterdamse grachten

De HISWA Amsterdam Boat Show wordt dit jaar van 16 t/m 20 maart gehouden. Naast de honderden boten die door het publiek te bezichtigen zijn, kun je dit jaar alles op het gebied van kite- en windsurfen leren. De HISWA SUP tocht wordt bovendien voor de vierde keer in de historie georganiseerd.

Op zaterdag 19 maart trekt de HISWA SUP-tocht dus weer door Amsterdamse grachten. De groep suppers vertrekt vanuit de RAI Haven voor een prachtige tocht van circa 9 km over de Amstel, Keizersgracht, Prinsengracht en via de Amstel weer terug naar Amsterdam RAI. Zo kun je Amsterdam dus op een wel heel bijzondere manier beleven!

Meedoen? 

Heb je zin om samen met allemaal enthousiaste gelijkgestemde mensen de Amsterdamse grachten door te peddelen? Wacht dan niet langer en meld je hier aan! Wie weet komen we je dan tegen in de Amsterdamse grachten!

Winactie
Lijkt het je sowieso leuk om HISWA 2016 te bezoeken? Soul Media geeft in samenwerking met F-One tickets weg voor de HISWA Amsterdam Boat Show 2016. Om kans te maken hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag: Waarom wil jij de HISWA Amsterdam Boat Show dit jaar bijwonen? 

Laat ons hieronder in de Facebook-reacties weten waarom jij de HISWA dit jaar absoluut niet wilt missen! Liefhebbers zonder Facebook kunnen uiteraard ook meedoen door een mail te sturen naar info@soulonline, vermeld hierbij even dat het om de HISWA winactie gaat.

SUP Tocht

Aan de ‘Stand Up Paddling’ tocht door de Amsterdamse grachten deden afgelopen jaar trouwens ruim 170 deelnemers mee, waaronder 35 ‘racers’. Zowel internationale deelnemers als bekende Nederlandse suppers zoals Martijn van Deth, Joep van Bakel, Janneke Smits, Carla Schellart, Stephan van den Berg en Morene Dekker vertoonden hun kunsten in de Amsterdamse grachten.

Je kunt bovenstaande video bekijken voor een sfeerimpressie van dit gave event. Daarnaast hebben we ook nog wat foto’s van afgelopen jaar voor jullie verzameld, zodat je alvast in de stemming kunt komen!

Heb je nu zin gekregen om de Amsterdamse grachten al SUP’pend te ontdekken? Wacht dan niet langer en schrijf je nu hier in!

 van