26-02-2016 - Surfen, Nieuws

HISWA 2016: Stand Up Paddling door Amsterdamse grachten

De HISWA Amsterdam Boat Show gaat van 16 t/m 20 maart weer start. Naast het evenement waar honderden boten voor het publiekelijk oog te bezichtigen zijn en je alles op het gebied van kite,- en windsurfen kan leren. De HISWA SUP tocht wordt voor de vierde keer in de historie georganiseerd. 

Op zaterdag 19 maart is de HISWA SUP-tocht weer te bezichtigen in de Amsterdamse grachten. Elk jaar doen er circa 200 fanatieke SUP-pers mee aan de tocht. Naast de leuke tocht met een rijk aantal deelnemers van verschillende nationaliteiten is er ook een wedstrijd element aan verbonden, voor de echte professionals. In de onderstaande video wordt een kleine sfeerimpressie gegeven.

Meedoen?
Heb je zin om samen met allemaal enthousiaste gelijkgestemde mensen de Amsterdamse grachten door te peddelen? Wacht dan niet langer en meld je hier aan! Wie weet komen we je dan tegen in de Amsterdamse grachten!

Winactie
Lijkt het je sowieso leuk om HISWA 2016 te bezoeken? Soul Media geeft in samenwerking met F-One tickets weg voor de HISWA Amsterdam Boat Show 2016. Om kans te maken hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag: Waarom wil jij de HISWA Amsterdam Boat Show dit jaar bijwonen? 

Laat ons hieronder in de Facebook-reacties weten waarom jij de HISWA dit jaar absoluut niet wilt missen! Liefhebbers zonder Facebook kunnen uiteraard ook meedoen door een mail te sturen naar info@soulonline, vermeld hierbij even dat het om de HISWA winactie gaat.

SUP-tocht
Aan de ‘Stand Up Paddling’ tocht door de Amsterdamse grachten deden afgelopen jaar trouwens ruim 170 deelnemers mee, waaronder 35 ‘racers’. Zowel internationale deelnemers als bekende Nederlandse suppers zoals Martijn van Deth, Joep van Bakel, Janneke Smits, Carla Schellart, Stephan van den Berg en Morene Dekker vertoonden hun kunsten in de Amsterdamse grachten.

Je kunt bovenstaande video bekijken voor een sfeerimpressie van dit gave event. Daarnaast hebben we ook nog wat foto’s van afgelopen jaar voor jullie verzameld, zodat je alvast in de stemming kunt komen!

 van