26-02-2016 - Kitesurfen, Nieuws

HISWA 2016: Probeer de Manera Exo 2016

De Manera Exo 2016 is voor het eerst uit te proberen op de HISWA Amsterdam Boat Show, van 16 t/m 20 maart. Jij kunt de nieuwste technologische snufjes van deze trapeze dus zelf ervaren en helemaal gratis! 

Doorbraak in comfort!

Een trapeze heeft nog nooit zoveel comfort en steun gegeven, als de nieuwe Manera Exo trapeze 2016. De kracht van de vlieger wordt door de unieke structuur van de trapeze, om je lichaam heengeleid en gelijkmatig over je rug verdeeld. Hierdoor krijg je minder snel last van spierpijn, vermoeidheid en rugpijn. Dit zorgt voor meer plezier en langere sessies!

Door kiters, voor kiters

De Manera Exo trapeze is een resultaat van twee jaar lang intensief onderzoek en ontwikkeling. De Manera Exo is door het R&D-team vanuit een kiter’s perspectief ontworpen en geeft de kiter maximaal comfort en ondersteuning. Met de Manera Exo krijg je het vertrouwen om er elke sessie vol voor te gaan. Om de Manera Exo 2016 alvast in actie te zien kun je onderstaande video nog even checken! Voor meer informatie over de trapeze kun je terecht op de website van Manera.

Gratis entree HISWA

Like de F-one Benelux Facebook pagina en je kunt deze trapeze helemaal gratis proberen! Soul Media verzorgt jouw gratis entreekaart voor de HISWA Amsterdam Boat Show 2016. Stuur hiervoor een mailtje naar info@soulonline.nl of stuur een bericht via onze Facebook-pagina.

 

 van