03-09-2017 - Kitesurfen, Nieuws

Hooked Event 2017

Hooked Event is terug! Vind jij actie sporten zoals slacklinen, suppen, kitesurfen, windsurfen en klimmen leuk? Houd dan het weekend van 17 & 18 juni vrij in je agenda. Hooked wordt voor de zevende keer georganiseerd in Workum. Een weekend lang vol muziek, zon, actiesporten en gezelligheid.

Hooked geeft je een weekend lang windsurf, kitesurf, klim, BMX, skate, pumptrack, big airbag, SUP, slackline en beachvolley actie! Ook dit jaar wordt er weer een vet feest gehouden op het strand van Workum.

Hooked event 2

Get Hooked

Naast dat je de pro’s in actie ziet, kun je de sporten ook zelf proberen en je skills verbeteren. Het festival is gratis te bezoeken. Neem samen met je vrienden introductielessen voor een van de actie sporten. Leren kitesurfen of windsurfen kan al voor €17,50 per persoon.

Heb je geen zin om heen en weer te rijden? Geen probleem, blijf kamperen op de festivalcamping. Dan feest je zaterdag mee in de strandtent en chill je zondag lekker op het strand.

Moe van het kiten en zin om te windsurfen? Op het hele festivalterrein zijn food trucks en koffie kraampjes aanwezig, zo kan jij de hele dag door al die sporten uitproberen.

Entree is gratis! Wil je echter meedoen met clinics, dan kun je je tickets hier bestellen.

Twijfel je nog? Kijk de aftermovie van de 2016 editie en block 17 &18 juni in je agenda! Voor meer informatie over het Hooked event klik hier. Of ga naar de facebook pagina van het event.

 

 van