21-09-2016 - Skiën, Nieuws

iF3 International Freeski Film Festival Amsterdam is terug!

Op 7 oktober a.s. zal het wintersport virus officieel worden los gelaten tijdens het iF3 International Freeski Film Festival! De Zuiveringshal – West op het Westergasterrein in Amsterdam vormt de achtergrond voor een avond vol films die je doen verlangen naar de bergen, aangekondigd door de internationale atleten van het witte doek!

Twee jaar in de maak en nog voor de grote première in thuisstad Oslo, zal Supervention II van Field Productions exclusief te zien zijn bij iF3. Deze indrukwekkende en inspirerende documentaire biedt je een blik in de wereld van skien en snowboarden: de benodigde wilskracht en motivatie om gevaren, je angsten en blessures te overkomen. Familie en passie voor buiten zijn, door de ogen van de nieuwe generatie en de oude garde. Supervention II neemt je mee! Ski wonder en Red Bull teamrider Jesper Tjäder zal je alles vertellen over zijn rollercoaster trick onder het genot van een heerlijk biertje van brouwerij Troost.

En houd de facebook event pagina in de gaten want die toffe Hero5 camera’s en Karma drone die in de film gebruikt zijn, kan je dankzij GoPro voor het eerst winnen bij iF3!

Maar hier houdt het niet op! In de komende weken kun je via de Facebook-pagina nog meer gave winter gear winnen. = Natuurlijk is er nog meer op het scherm te zien, check hieronder de volledige line up van het iF3 International Freeski Film Festival.

Tijdens en na de films zullen Boehmer en Rob Black die zelf ieder jaar terug te vinden zijn in de sneeuw zorgen voor de juiste beats. Het is non-stop energie met deze twee, neem dat maar aan van onder andere Solar Weekend, GirlsLoveDJs, Super Social en Amsterdam Dance Event! Tickets zijn beschikbaar vanaf €15 en hier te verkrijgen. Voor meer informatie kun je ook terecht op de website van het event, of de flyer hieronder checken.

Programma

iF3_2016_poster_amsterdam_v1

 

 

 van