30-09-2014 - Skiën, Nieuws

iF3 – Prijsvragen

Tijdens het international freeski film festival in Den Haag kun je een aantal prijzen winnen. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we hier alle prijsvragen op een rijtje gezet.

1. Peak Performance outfit
Je hebt de trailer van Shades of Winter’s nieuwe film PURE vast al wel gezien, toch?! Mooi! Want als je een beetje hebt opgelet, zou jij iF3 The Hague tenminste één naam van een kledingstuk uit de Peak Performance lijn moeten kunnen vertellen via prijsvraag@if3festival.nl. Hiermee maak je kans om op 10 oktober met een nieuwe Peak Performance ski outfit naar huis te gaan! En mannen, ook jullie kunnen gewoon mee doen.

2. Salomon Rocker 2 – 122

Kijk jij ook al uit naar dikke poederdagen en kan je wel een nieuw paar ski’s gebruiken? Dan heeft iF3 The Hague goed nieuws voor je!
Laat via prijsvraag@if3festival.nl weten wanneer volgens jou de eerste Rocker 2 van Salomon Freeski is uitgekomen en maak kans op een nieuw paar Salomon Rocker 2 – 122!
Zorg wel dat je er 10 oktober bij bent, want dan zal de winnaar bekend worden gemaakt.

3. Mons Royale merino set – Hoe sexy ben jij in je (merino) ondergoed?

Mons Royale daagt jou uit om op 10 oktober te laten zien hoe sexy jij bent in je merino ondergoed: trek één van hun Monsie’s aan, ga op de foto en win een nieuwe Mons Royale set!

Thermo ondergoed suf? Wat dacht je er van als we het woord ondergoed nu eens vervangen met shirts en truien en leggings, gecombineerd met vette kleuren en prints waardoor je dus niet meer ziet dat het ‘thermo ondergoed’ is en je er prima na het skien de kroeg in mee kan duiken? Dat is nou precies Mons Royale: merino wool ondergoed, mét alle voordelen van merino maar zonder het suffe randje van ‘thermo ondergoed’.

4. Atomic Outerwear outfit
Atomic heeft sinds dit jaar een nieuwe kledinglijn, ontworpen voor skiers die het beste van hun kleding verwachten en daarom samen mét hen ontworpen! Om dit te vieren stellen zij een mooie set voor jou beschikbaar. Maar daar moet je wel wat voor doen. Kan jij ons vertellen met welke atleten Atomic heeft samen gewerkt om deze nieuwe kledinglijn tot stand te brengen? Stuur je antwoord naar prijsvraag@if3festival.nl en wie weet neem jij straks die nieuwe set mee naar huis!

5. ABS-Airbag zip-on
Een ABS-Airbag kan vandaag de dag niet meer ontbreken in de basisuitrusting van iedereen die wel eens de verse sneeuw in duikt. Poeder skiën is immers plezier maar ook het gevaar opzoeken. ABS-Airbag geeft jou daarom de kans om een zip-on ABS-airbag unit te winnen. Klinkt dit als muziek in je oren? Zorg dan dat je er bij bent, ga op zoek naar de ABS-airbag pop en beantwoord de vraag. Aan het einde van de avond zal een gelukkige winnaar met een nieuwe ondersteuning voor het volgende avontuur naar huis gaan.

6. Maloja Snow Outerwear set

Ooit gehoord van het merk Maloja? Het is niet zo gek als dit niet het geval is, het is namelijk een vrij nieuw merk in de Nederlandse wintersport. Maar dat bekend niet dat ze niet weten waar ze het over hebben. Met een mooie geschiedenis in de outdoor actie sporten maakt Maloja sinds een paar jaar prachtige kleding. Maar wat is de inspiratie geweest voor de naam Maloja? Weet jij het antwoord op deze vraag? Stuur hem dan naar prijsvraag@if3festival.nl en maak kans op een mooie wintersport set van dit inspirerende merk.

En dames.. Maloja heeft ook hele toffe dames sets!

 

 

Voor meer informatie over het iF3 The Hague kun je terecht op de facebookpagina. Houd hier ook de prijsvragen in de gaten, er komen er nog meer…

 van