21-05-2013 - Surfen, Nieuws

IJBIZA BOARDSPORT FESTIVAL, 23 JUNI AMSTERDAM

Na een geslaagde try out vindt op 23 juni 2013 dit nieuwe, duurzame boardsport festival plaats op IJburg strand, Amsterdam. Het festival is door de relaxte sfeer, laagdrempeligheid en gratis entree voor iedereen toegankelijk. Met diverse boardsport clinics, sfeervolle bandjes, stoere art en een duurzame markt kan iedereen lekker actief deelnemen & chillen.

Het vrijwillige team van IJbiza wil op een duurzame manier de water- en boardsporten in combinatie met muziek en art voortzetten in Amsterdam. IJbiza vindt plaats op Blijburg aan Zee, een strand met een hippieachtige zomersfeer. Er worden diverse clinics aangeboden waaronder SUP(stand up paddling), skate- en longboarden, slacklinen, wakeboarden en Indoboarden welke tegen een vergoeding gevolgd kunnen worden. Kandidaten kunnen zich inschrijven op de Facebook-pagina of op de dag zelf.

Naast het actief sporten kan iedereen op IJbiza ook ter plekke boardjes laten ‘pimpen’, shoppen op de duurzame markt en dansen bij het podium voor opkomende bandjes. Dit podium wordt aangedreven door duurzame energie, die de bezoekers zelf moeten opwekken middels een dynamo-systeem. De dag wordt afgesloten met een feest, aan elkaar gedraaid door aanstormende, goede DJ’s.

Hangloose! 23 juni 2013, 13.00 – 01.00 uur

Website: fb.com/IJbiza

Twitter: @IJbiza

6_nieuws_ijbiza2013* banner

 van