25-09-2018 - Surfen, Nieuws

Indiana SUP collectie 2019

Ondanks dat de nieuwe collectie pas in het voorjaar van 2019 beschikbaar is, released Indiana nu al met trots haar nieuwe SUP collectie. Voor hun tiende verjaardag hebben ze gekozen voor een complete vernieuwing en hebben ze hun naam veranderd naar Indiana Paddle & Surf Co. Of het nu gaat om suppen, paddelen, surfen of foilen ze brengen het plezier naar het water. Samen met deze verandering van naam hebben ze gekozen voor een nieuw logo en nieuwe designs. Zo hebben de Hardboards en de Family Packs nieuwe looks gekregen, is the Limited Edition nog kleurrijker en is de Surfing lijn uitgebreid. 

Hardboard shapes

Tot eind september hebben ze bij Indiana een 20% korting op alle SUP-Hardboards en op hun stand-up-shop, hiervoor kunt u de volgende code gebruiken: *HARDBOARDS2018XX20*

Ook kunt u nu ontdekken hoe de vormen van de Hardboards tot stand komen op het Youtube kanaal van Indiana’s boardshaper Andi Widmann.

Indiana Smart Finbolt

Voor iedereen die zijn board na augustus 2018 heeft besteld bij Indiana, wordt dit board geleverd met hun nieuwe Smart Finbolt systeem wat het bevestigen en verwijderen van de vin nog makkelijker maakt.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u kijken op de Indiana website, of kijken op hun Facebook en Instagram pagina’s.

 van