28-12-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Inschrijving Cycling Zandvoort 2019 geopend!

Op 15 en 16 juni zal Cycling Zandvoort 2019 plaatsvinden. Dit is een van de meest unieke wielerkoersen van Nederland, met een 24 en een 6 uur durende race. Deze race zal geheel op het circuit van Zandvoort plaats vinden. Door te koersen op een circuit kunnen de renners ongehinderd 24 of 6 uur lang fietsen door de duinen van Zandvoort met het geluid van de zee op de achtergrond!

De Adecco Group naamgever 24 uursrace
De Adecco Group zal naamgever zijn van de 24 uursrace. Na afgelopen jaar al met een aantal teams te hebben deelgenomen aan het evenement gaat De Adecco Group in 2019 nog een stap verder. Zij verbindt haar naam aan de 24 uursrace en hoopt hiermee dat het evenement een mooie stap kan maken. Sportiviteit, plezier en teamwork zijn zowel voor de Adecco Group Nederland als bij deze 24 uursrace belangrijke kernwaarden.

Medewerkers stimuleren
Het sportinitiatief van De Adecco Group, Win4Youth, stimuleert haar medewerkers, flexmedewerkers en klanten zich aan te sluiten en samen, door te sporten, kilometers te verzamelen voor het goede doel. Deze kilometers worden aan het einde van het jaar omgezet in keiharde euro’s, waarmee jongeren met een achterstand geholpen worden een betere kans te krijgen in het leven.
“De 24- uur verbindt onze collega’s, flexmedewerkers en klanten met elkaar. Het evenement staat voor sportiviteit en samenwerken. Je hebt elkaar nodig om die 24 uur door te komen en samen een geweldige prestatie neer te zetten. Die verbinding, samen met het plezier, zijn voor ons redenen om onze naam te verbinden aan dit geweldige evenement,” aldus Jolanda Muilenburg, coördinator Win4Youth binnen de Adecco Group Nederland.

Solisten tot groepen
De 24 uursrace wordt verreden door zowel solisten, die in 24 uur alles uit zichzelf halen, als door teams van 8 personen die er veelal een uitje van maken met vrienden, collega’s en of familieleden. De officiële categorieën van de Adecco 24 uurs zijn
Solisten
Duo’s
Teams tot 4 personen
Teams tot 8 personen
Damesteams tot 8 personen
Bedrijfsteam tot 8 personen

Estafette
Alle categorieën, op de solisten na, rijden dit evenement in estafette vorm. Dit evenement bestaat niet alleen uit koersen, maar ook uit een hoop gezelligheid op en rondom de baan. Deelnemers kunnen hun onderkomen inrichten in een van de pitboxen van het circuit of op de speciaal voor het evenement gecreëerde camping. Vanuit hun teamplaats kunnen de teamleden elkaar aanmoedigen, de catering verzorgen, publiek ontvangen en slapen.

Naast de 24 uursrace kunnen deelnemers ook kiezen voor een zes uursrace. De zes uursrace zal gelijktijdig met de 24 uursrace op het circuit plaatsvinden. De zes uursrace kan verreden worden als solist, duo of trio. Duo’s en trio’s rijden de race in estafette vorm. Op zondag 16 juni zal ook de dare2tri triatlon weer worden georganiseerd bij het Circuit. Aansluitend op de 24 uursrace zullen de triatleten weer gebruik maken van het circuit.

Voor meer informatie of om in te schrijven ga naar www.cyclingzandvoort.nl

Cycling circuit Zandvoort

 van