Inschrijving geopend van Gravel Valley, het meest unieke gravelevent van Nederland

Op 9, 10 en 11 juni vindt Gravel Valley plaats, het grootste gravelfestival ooit in en rond Ommen. Het evenement biedt de beste driedaagse etappekoers zonder startschot, maar met een leiderstrui. Met meerdere gravelroutes in verschillende afstanden is er voor ieder wat wils. Of je nu wilt deelnemen aan de wedstrijd of gewoon in je eigen tempo de omgeving wilt verkennen, Gravel Valley biedt het allemaal. En als je partner geen fietser is, is er op de startlocatie ook van alles te doen.

Geniet van de schoonheid van het Vechtdal in het oosten van Nederland en strijd om de gele, groene of bolletjestrui, die ook echt zal worden uitgereikt. Iedere dag staat er ontbijt, lunch en diner voor je klaar in de ‘Food-Valley’, waar je de keuze hebt uit een uitgebreid buffet. Aangevuld met de juiste koolhydraten en suikers sta je iedere dag weer fit aan de start. Laat je fiets controleren door het technische team en stal je fiets in de 24-7 bewaakte fietsenstalling.

Gravel Valley wordt georganiseerd door gravelliefhebbers Piet van der Velde, Stijn Pappot, Arjan Wermink en Lilian Wermink, waardoor elke route je positief zal verrassen. “Onze ambitie is om met Gravel Valley een vaste waarde te zijn als internationaal Gravel event in Europa. Dat mensen in de wandelgangen ons nu al de Zwarte Cross van de Gravel scene noemen is toch wel een compliment,” aldus Piet van der Velde, koersdirecteur van Gravel Valley.

Maar Gravel Valley biedt meer dan alleen graveltochten. Er zijn ook yoga-sessies, massages, live muziek en nog veel meer leuke activiteiten om van te genieten tijdens het weekend.

Als jonge organisatie is Gravel Valley erg trots dat een wereldmerk als CUBE het evenement wil ondersteunen als hoofdsponsor en het nieuwe concept omarmt. “Gravel Valley staat in het teken van drie dagen lang gravelen over de mooiste paden, heerlijk eten en drinken en muziek luisteren,” vertelt Carola Noordermeer van CUBE Bikes Nederland. “Het wordt een heus festival met liveoptredens en een unieke beleving die je nergens anders kunt vinden. Deelnemers maken zelfs kans om Gravel Valley te verlaten met een gloednieuwe gravelfiets van CUBE! Als hoofdsponsor ondersteunen we de organisatie waar we kunnen, om er samen een groot succes van te maken.” Piet van der Velde voegt toe: “We gaan er een prachtig feest van maken!”

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in en maak deel uit van het leukste gravelfestival ooit. Meer informatie is te vinden via www.gravelvalley.nl.


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van