28-01-2016 - Mountainbiken, Nieuws

Inschrijving SKS Bike Marathon 2016

Zondag 31 januari aanstaande opent de online inschrijving voor de SKS Bike-Marathon 2016, die op zaterdag 23 april 2016 wordt verreden. SKS Germany organiseert deze uitdagende lenteklassieker al meerdere jaren, samen met Event Mega-Sports uit Sundern (Sauerland, Duitsland). Ook onder Nederlandse bikers is er een grote en groeiende belangstelling. Zij weten zich, ondanks de vele hoogtemeters, vrijwel altijd in de top tien te rijden.

Nog een paar maanden en dan klinkt het startschot op het fabrieksterrein van SKS Germany. Ruim 1.600 deelnemers, onder wie traditiegetrouw ook veel Nederlanders, staan dan ongeduldig voor de startlijn, tussen de gebouwen van productie en expeditie.

Vanaf zondag 31 januari 18.00 uur kunnen zowel ambitieuze professionele bikers als enthousiaste amateursporters zich inschrijven op de website van het event. Er kan uit drie routes worden gekozen: 55, 100 of 30 kilometer (Fun-marathon). Wie mee wil doen, moet snel zijn. De ervaring leert dat de startplaatsen snel zijn volgeboekt.

Rondom de marathon is er een gevarieerd programma van shows en gezellige meedoe-activiteiten voor de bikers, hun gezinnen en andere toeschouwers. Voor meer informatie en foto’s van de afgelopen jaren, kijk op de website.

Win een startplaats!

SKS Germany geeft twee startbewijzen weg. Wie kans op zo’n kaart wil maken, hoeft alleen maar een e-mail te sturen naar vertrieb@sks-germany.com met vermelding van voor- en achternaam, geboortejaar en de gewenste fietsroute. SKS rust de winnaars bovendien uit met een fraaie fietskledingset. Tot uiterlijk 27 januari kunt u uw e-mail inzenden en de winnaars worden op 28 januari bekendgemaakt. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Sundern.

 van