27-12-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Inschrijving voor de Ronde van Arnhem is geopend

De inschrijving voor de Ronde van Arnhem (zondag 8 april 2018) is geopend. Het inschrijfgeld bedraagt €15,00 (en slechts €12,50 voor NTFU-leden), voor de afstanden: 85, 120 en 150 km.

In 2018 bestaat Mantel 80 jaar en dat vieren ze tijdens de Ronde van Arnhem met de Mantel 80 Classic. In deze speciale Retro Ride rijd je op je klassieke fiets een tocht van 80 kilometer door unieke natuurgebieden en over onverharde paden. Heb jij dat stalen ros staan of een wollen koerstrui op zolder? Blaas het stof eraf en vier onze verjaardag met ons mee. Tijdens deze route in de Ronde van Arnhem rij je op je klassieke fiets een tocht van 80 kilometer door unieke natuurgebieden en over onverharde paden. Mede mogelijk gemaakt dankzij Natuurmonumenten.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de Ronde van Arnhem via de website van Mantel, hier vind je ook de routes terug die zullen worden gereden. Bij het inschrijfgeld is onderstaande inbegrepen:

  • Schitterende uitgepijlde routes
  • Tijdsregistratie op de klimtijdrit op de Posbank
  • Goede verzorgingsposten met sportdrank en -voeding
  • Gepersonaliseerd stuurbordje
  • Routekaartje
  • Gezellige finishmarkt met horeca
  • Gratis bewaakte fietsenstalling
  • Gratis autoparkeerplaatsen vlakbij de start

Steun Natuurmonumenten 

De route van de Ronde van Arnhem loopt door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park de Veluwezoom. Natuurmonumenten beschermt en versterkt de natuur in Nederland. Dat doen ze namens, maar vooral ook mét alle Nederlanders die van de natuur houden. Doe ook mee, en steun Natuurmonumenten! Zodat we de route over Nationaal Park de Veluwezoom en veel andere gebieden rondom de verkeersluwe wegen van de Ronde van Arnhem nóg mooier kunnen maken. In het inschrijfformulier wordt de mogelijkheid gegeven een vrijwillige donatie te doen.

Meer informatie

Meer informatie over de Ronde van Arnhem via de website van Mantel, hier vind je ook de routes terug die zullen worden gereden.

 van