14-02-2013 - Surfen, Nieuws

Inschrijvingen gestart voor de NK Surftour 2013

De HSA organiseert dit jaar wederom de NK Surftour. Dit jaar zal deze bestaan uit 3 stops in Nederland.

De NK Surftour zal er dit jaar als volgt uit komen te zien:

1e stop Domburg
6 april
13 april
20 april 2
7 april

2e stop Scheveningen
4-5 mei
11-12 mei
18-19 mei
25-26 mei

3e stop ‘Mystery location’
1-2 juni
8-9 juni
15-16 juni
22-23 juni

De wedstrijden zullen ook dit jaar op 1 dag in het weekend gedraaid worden. Om ervoor te zorgen dat de condities zo optimaal mogelijk zijn wordt er de woensdag voorafgaand aan de data de call gemaakt of het evenement dat weekend doorgaat en op welke dag. Deze call wordt gegeven per mail en via http://www.hsa.nl/, http://www.nksurftour.nl/ en http://www.surfweer.nl/

Samenwerking met surfverenigingen
Ook dit jaar is de HSA samenwerking aangegaan met surfverenigingen voor de organisatie van de verschillende stops tijdens de NK Surftour. Er wordt in ieder geval samengewerkt met Surf Vereniging Rocky Point en Jumpteam Scheveningen.

Inschrijven
Het is vanaf nu mogelijk je in te schrijven voor de NK Surftour. Het inschrijven voor de NK Surftour kan via www.nksurftour.nl De kosten voor de deelname zijn 15 euro per stop per discipline. Meer informatie over de inschrijvingen is te vinden op de eerder genoemde websites.

Partners
Dit jaar wordt de NK Surftour ondersteund door onder andere Surfblend, Mariener en Atlantic Riders. Tevens wordt de veiligheid op de events verzorg door KNRM Lifeguards, die met een waterscooter de line-up voor hun rekening nemen. In samenwerking met Surfweer.nl gaan we er voor zorgen dat we de juiste calls maken en goede golven gaan scoren tijdens de NK Surftour 2013!

 van