06-03-2012 - Surfen, Nieuws

Inschrijvingen gestart voor de Protest NK Surftour presented by Monster

De HSA organiseert dit jaar wederom de Protest NK Surftour presented by Monster. Dit jaar zal deze bestaan uit 3 stops in Nederland en een in Frankrijk.

De Protest NK Surftour presented by Monster zal er dit jaar als volgt uit komen te zien.

1e stop Domburg                             01/04/2012 – 22/04/2012
2e stop Vieux Boucau (Frankrijk)    27/04/2012 – 05/05/2012
3e stop Scheveningen*                   12/05/2012 – 03/06/2012
4e stop Zandvoort                           27/10/2012 – 11/11/2012

* Let op: Bij goede golven in April kan de stop Scheveningen in dezelfde wachtperiode plaatsvinden als Domburg.

De wedstrijden zullen dit jaar op 1 dag in het weekend gedraaid worden. Om ervoor te zorgen dat de condities zo optimaal mogelijk zijn wordt er de woensdag voorafgaand aan de data de call gemaakt of het evenement dat weekend doorgaat en op welke dag. Deze call wordt gegeven per mail en via hsa.nlnksurftour.nl en surfweer.nl

Samenwerking met surfverenigingen
Nieuw dit jaar is dat de HSA samenwerkt met surfverenigingen voor de organisatie van de verschillende stops tijdens de Protest NK Surftour presented by Monster. Er wordt samengewerkt met Surf Vereniging Rocky Point, Surfvereniging Zandvoort en Jumpteam Scheveningen. We streven naar een duurzame samenwerking waarbij een wisselwerking ontstaat tussen de verenigingen en de HSA.

Vieux Boucau
Ook wordt er dit jaar weer een stop gehouden in Frankrijk. Anders dan gewend zal dat dit jaar zijn in Vieux Boucau. Deze stop zal in samenwerking worden georganiseerd met SurfAndBeachCamps van 27 april tot 6 mei genaamd de Surfjam. Deze week staat in het teken van surfen, chillen en partyen in de Franse voorjaarszon.Tijdens deze week vindt de 2* wedstrijd van de Protest NK surftour presented by Monster plaats.

Overdag kun je meedoen aan de contest of gewoon lekker zelf surfen in de nu nog rustige breaks van de Landes. De zomer staat te beginnen, de zon is weer warm en de voorjaarswells rollen goed binnen! Heb je nog geen ervaring? No problem, er wordt tevens gezorgd voor een beginnerscursus! Voor iedereen is er ook een mogelijkheid tot boardhuur!

Surfjam draait niet alleen om het NK, zo word je elke avond getrakteerd op een party met dj of band. Overdag zullen er verschillende activiteiten te doen zijn en je kunt rekenen op een relaxte BBQ!

nksurftour.nl
Om de deelnemers beter van informatie te voorzien is er door de HSA besloten los van de bestaande website een speciale website op te zetten voor de NK Surftour. Op nksurftour.nl zal alle informatie met betrekking tot de NK Surftour op te vinden zijn.

Inschrijven
Het is vanaf nu mogelijk je in te schrijven voor de Protest NK Surftour presented by Monster. Het inschrijven voor de Protest NK Surftour presented by Monster kan via nksurftour.nl De kosten voor de deelname zijn 15 euro per stop per discipline . Meer informatie over de inschrijvingen is te vinden op de eerder genoemde website.

Wil je tevens mee met de Surfjam dan kan je alle informatie hierover vinden op surfjam.nl

Partners
De HSA is blij om ook dit jaar weer gesponsord te worden door Protest en Monster Energy.
Tevens wordt de veiligheid op de events verzorg door KNRM Lifeguards, die met een waterscooter de line-up voor hun rekening nemen. IN samenwerking met Surfweer.nl gaan we er voor zorgen dat er elk event de beste golven komen!

Protest NKtour presented by Monster….. don’t miss it!

 van