14-06-2010 - Surfen, Nieuws

International Surfing day wordt gevierd op langevelderslag

Op zondag 20 juni wordt wereldwijd de International Surfing day gevierd. Ook op de surfschool van langevelderslag gaan we dat feest niet aan ons voorbij laten gaan. Heb je zin in een relaxte soul surfing dag, kom dan zeker even langs.


We beginnen de zondag met yoga om 10.00 uur. Daarna een surfles voor volwassenen om 11.30 uur en een speciale Woman only les om 14.30 uur.


Voor gevorderde surfers ligt er testmateriaal klaar om gratis uit te proberen. ( neem je paspoort mee als borg daarvoor!) Er zijn Tufflite surfboards en Surfshop Hightide uit IJmuiden brengt een supboard en een stapel windsurfers mee.

 

Om 14.00 uur is er een kids fun surfcontest. Inschrijven kan gewoon op de dag zelf, je mag meedoen vanaf 7 jaar.


Om 16.00 uur paddelen we met zijn allen uit voor een bijzondere Hawaïaanse gedenkceremonie ter ere van de oceaan. Iedereen die kan paddelen en rechtop zitten op een surfplank, kan daaraan meedoen. Neem hiervoor een bloem of een handje bloemblaadjes mee. Kan je niet surfen, maar wil je dit wel meemaken, dan ben je ook van harte welkom om op het strand te komen kijken.


Vier je vakantie in Nederland deze zomer en wil je wat leuks doen?
Wij hebben een programma samengesteld voor de zomervakantie met onder andere familie surfdagen en een zomer surfkamp voor kinderen van 7 tot 16 jaar.

Meer informatie vindt je op www.Surfandbike.com.

 

Delen

 


6 surf magazine – Abonnee worden?


 van