12-05-2011 - Surfen, Nieuws

International Surfing Day

Op zondag 19 juni wordt voor de achtste keer wereldwijd de zomer geopend met de International Surfing Day. In 34 landen worden meer dan 300 evenementen georganiseerd waar iedereen, van jong tot oud en van professional tot beginner, gratis en met elkaar hun passie voor het golfsurfen delen. Surfschool en shop Ozlines organiseert dit in Wijk aan Zee.

Foto’s: Ruben Snitslaar en Surfmammies

Bij strandtent HotZone ( Noordpier) herrijst een echt surfparadijs waar geïnteresseerden gratis surfles (beginners) en coaching (gevorderden) van Ozlines Surfschool krijgen. Daarnaast is er een kunstexpositie geïnspireerd op zee en strand en kan men de nieuwste sportrages suppen en kitesurfen beoefenen. Boot- en boardbouwer Macboat laat zien hoe houten surfboards worden gemaakt. Surfers kunnen gratis boards testen en geïnteresseerden genieten van de sfeer en de activiteiten die op het strand plaatsvinden. Speciaal voor kinderen is er een aangepast programma. Zij krijgen surfles en maken van gejutte spullen een mooi kunstwerk. De avond wordt afgesloten met een kampvuur, BBQ en een ouderwets surffeest.

Ga voor meer informatie en inschrijving naar www.ozlines.com

Wil jij een VIP arragement winnen, inclusief BBQ, persoonlijk kunstwerk en een beachoutfit? Vertel dan hoelang surfschool Ozlines in Nederland bestaat. Mail je antwoord naar info@soulonline.nl en wie weet worden jij en je vriend(in) op 19 juni in de watten gelegd.

 van