01-03-2023 - Snowboarden, Nieuws

Introductie van de geheel nieuwe 23/24 Lib Tech Off Ramp!

Een project van meer dan een jaar in de maak, de Off Ramp is een ultieme park / street / freestyle droomboard ontworpen en verfijnd door Phil Hansen, Matteo Soltane en vrienden. Phil, Matteo, Katie Kennedy en Alex Kirkland ontmoetten elkaar in Minnesota voor een vroege seizoensmissie op straat en om het nieuwe Off Ramp board te testen. Het nieuwe Off Ramp board (een no BS droompark/straat board voor de volgende generatie). Kevin Nolan en Zim waren er om deze footy stapelen, geen gevangenen te nemen, vakanties over te slaan. Ze hadden de juiste sneeuw, de juiste spots, de juiste mensen en de juiste boards voor de job.

Lib Tech Off Ramp

Er zijn veel herhalingen gemaakt om de exacte vorm, flex, te vinden en contour voor deze no BS freestyle chomper. C3 Camber, dubbele pilvorm, mini Magne-Traction® op een ruige klaproos Aspen en Paulownia kern en straathard gesinterd baseren.

De Off Ramp is van mij en Matteo’s ideale creatie voor instappen op de heuvel. Ik heb het gevoel dat het met superkrachten geeft en is de perfecte contour voor alles waar we naar op zoek waren voor.” Phil Hansen

Wil je meer informatie over Lib Tech Off Ramp, klik dan hier!


Voor meer nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Soul en volg ons op Facebook en Instagram!

 van