07-05-2020 - Nieuws, Wielrenblad

ION GÖTTLICH WORDT PRO

Virtuele race- en trainingsensatie zet zijn zoektocht met componentenmerk PRO voort om een grote ronde te beginnen.

Virtuele wielersuperheld Ion Göttlich is met zijn 100+ kilo toegetreden tot het PRO-team. Nadat hij de selectie voor het Tour de France-team van Bora-Hansgrohe in 2019 misliep, evalueerde deze digitaal geanimeerde creatie zijn doelen. Dit jaar zal Göttlich de producten van PRO testen op de baan, de weg en wellicht op berg- en gravelavonturen.

De flamboyante rijder is gespot met het Vibe-stuur, de stuurpen en de zadelpen van PRO, zittend op een PRO Stealth Superlight-zadel. Gezien zijn enorme frame, omvang en zijn magistrale benen is de kracht die Göttlich levert op de pedalen buitenaards. De PRO-componenten voldoen ruimschoots aan zijn buitenproportionele standaarden; het leveren van de ongekende kracht-en gewichtsverhoudingen, en in het geval van het Vibe Aero Superlight-stuur, de aerodynamische eigenschappen die elke sprinter van wereldklasse wenst.


“Merken zijn op zoek naar digitale influencers om hun online bereik te vergroten, dus hebben we dat concept tot het uiterste doorgevoerd”, 
grapte PRO Marketing Manager Alexa Cunningham. “We zijn erg enthousiast over de mogelijkheden die de samenwerking met Ion en zijn CGI-animator Claudio Pavan biedt. Hij is een ‘larger than life’-personage dat PRO-componenten meeneemt naar onbekende gebieden, ofwel in digitale races tegen andere virtuele creaties of in gesimuleerde ritten met onze andere door PRO gesponsorde rijders en ambassadeurs. Ions zal duidelijk minder te maken krijgen met producttests en meer met het op een leuke manier presenteren en het gebruiken van PRO-producten.”

ION GOTTLICH

“Eerlijk gezegd was vorig jaar groots voor mij en toen het fietsjaar ten einde kwam, voelde ik me leeg en een beetje verloren”, bekent Göttlich. “Ik wist niet wat mijn volgende stap moest zijn na de test bij Bora en mijn optreden bij Eurosport, dus nam ik een paar maanden de tijd om na te denken. Toen Alexa me belde, werd mijn creativiteit aangewakkerd. Ik zou graag wat meer fietsplezier en ontspanning hebben en PRO sluit perfect bij deze behoefte aan. Ik zet graag mijn brede schouders, samen met de andere PRO-rijders onder het merk PRO en ik wil graag meer leren over de technische aspecten van moderne fietscomponenten. Ik ben gefascineerd door hoe de onderdelen van vandaag zowel superlicht kunnen zijn als mijn enorme kracht aankunnen.”

Göttlich’s avonturen zullen het hele jaar door bij verschillende PRO-productlanceringen en andere speciale PRO-momenten te volgen zijn. Er is ‘virtueel’ geen limiet aan het enthousiasme van deze grote man. Volg zijn capriolen op FacebookInstagram en TikTok op @iongottlich. Bezoek www.iongottlich.com voor meer informatie over Ion Göttlich en zijn video’s.


Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down.

 van