ION Select wetsuits – VIDEO RELEASE

Gewoon een ander wetsuit? “Het is niet het pak, het is Graphene.”
Na het updaten van onze premium wetsuit-lijnen SEEK en AMAZE Select met binnenvoering van Graphene, kunnen we nu scènes uit ons geheime onderzoekslaboratorium onthullen. De video geeft een glimp van hoe de ION-wetenschappers jaar na jaar met geavanceerde technologieën komen. Tweevoudig wereldkampioen wakeboarden Dominik Gührs maakte als een van de eersten kennis met de nieuwste innovatie van ION. Dankzij de volledige Graphene coating zijn Select wetsuits de warmste wetsuits die we ooit hebben gemaakt. Om Dominik en alle anderen te helpen elke missie te volbrengen – met een knipoog. Maar kijk zelf…

x

Wat is graphene?
Graphene wordt sinds zijn ontdekking beschouwd als een ‘wondermateriaal’ en klinkt meer als sciencefiction dan als realiteit. Bestaat uit een enkele laag koolstofatomen gerangschikt in een zeshoekig patroon zoals honingraten, het is niet alleen het dunste materiaal in
de wereld, het is ook een van de sterkste. Vergeleken met bijvoorbeeld staal is graphene tweehonderd keer sterker; het is ook harder dan diamant. Een vierkante meter graphene weegt minder dan
een milligram en is een miljoen keer dunner dan een vel papier. Vanwege zijn fysieke structuur heeft graphene unieke eigenschappen die alles overtreffen dat eerder werd gebruikt in wetsuit-technologie. Graphene warmt sneller op en slaat deze warmte veel langer op dan andere binnenvoeringen, wat optimale thermische eigenschappen biedt. Een ander voordeel van de tweedimensionale constructie is de hoge flexibiliteit en rekbaarheid. Bovendien maken de extreem sterke koolstofbindingen het materiaal extreem robuust.

PREMIUM WARMTH

Graphene is een onmogelijk licht en sterk, warmtegeleidend materiaal. ION mengde dit revolutionaire materiaal in de nieuwe binnenvoering voor Seek & Amaze Select met de hoogste concentratie die je in elk wetsuit kunt vinden – 100% gecoat met grafeen.
Het resultaat is tot 20% meer warmte in vergelijking met ION’s Plasma_Plush 2.0.

FLEXIBILITY

De minimale paneeldesigns garanderen een grenzeloze bewegingsvrijheid. Graphene heeft geen negatieve effecten op de bestaande uitstaande Flex. Meer warmte zonder afbreuk te doen aan de flexibiliteit.

DRYING TIME

Graphene_Plush garandeert een ongelooflijke droogtijd en zorgt ervoor dat je het altijd lekker comfortabel hebt. Het droogt 1,5 keer sneller in vergelijking met ION’s Plasma Plush 2.0 voering.

GRAPHENE BESCHIKBAAR IN SELECT NIVEAU WETSUITS
Terwijl Dominik destijds zijn exemplaar uit het lab moest stelen, kan iedereen in de tussentijd Graphene met ION-wetsuits in handen krijgen. De Select Level Wetsuits AMAZE en SEEK maken nu watersport bij ijzige temperaturen mogelijk.
ION heeft hun premium wetsuit-modellen SEEK Select en AMAZE Select uitgerust met de Nobelprijswinnende Graphene-technologie. Het materiaal staat bekend om zijn superieure warmtegeleidende en sneldrogende eigenschappen, waardoor deze twee modellen de warmste wetsuits zijn die ION ooit heeft gemaakt!

Meer informatie: https://www.ion-products.com/graphene/

 van