10-12-2020 - Mountainbiken, Leesvoer

ION Traze 3 liter 2020 review

Waar kijken we naar? 

De ION Traze 3 liter is een heuptas met drinkresevoir. 

Waarom is dit tof? 

De Ion Traze ziet er gelikt uit en daarmee ook anders dan de andere modellen op de markt. De tas biedt voldoende ruimte voor een reparatiekit, wat eten en drinken en een windjack met als voordeel dat de wind heerlijk over je rug wappert. Binnenin zitten diverse kleine vakjes om je spullen te ordenen en ook op de heupflappen kun je spullen kwijt. De straps onderop kunnen kniebeschermers vasthouden of een dikker jack. 

Wat vonden wij van de ION Traze 3 liter? 

Een chique tas met veel opties, we kunnen er mooi en geordend alle spullen in kwijt. Het rugpand is voorzien van mesh en padding, wat de lucht goed doorlaat. De zijflappen zijn aan de krappe kant, waardoor deze eerder op de rug zitten dan voor op de heupen. Ben je uber-slank dan heb je hier mogelijk minder last van, wat ons betreft hadden deze wel wat royaler gemogen. Het aansnoeren van de ION Traze werkt slim, de verstelbaarheid aan de zijkant werkt intuïtief en goed. Het grote vak opent zich ruim, zodat je makkelijk bij al je gear kan. De compressiestraps op de tas zelf zorgen ervoor dat je de hele tas goed tegen je lichaam aan kunt trekken, zodat deze niet heen en weer schommelt. Je ondervindt er tijdens het rijden dus weinig ongemak van.  

Voor wie is het? 

Wanneer je een hekel hebt aan rugtassen, maar toch goed voorzien op pad wilt gaan. En wanneer je een slank postuur hebt. 

Prijs €69,95
Info Ion-products.com


Dit artikel over de Ion Traze 3 liter is afkomstig uit Up/Down mountainbike magazine #3 2020. De nieuwste uitgave van UP/DOWN kun je bestellen in de Soul Webshop. Losse exemplaren zijn ook weer verkrijgbaar in de betere boekhandels. Ook is UP/DOWN #4 2020 beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan snel abonnee van UP/DOWN. Dan ontvang je alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer je van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Bovendien houd je zo ook meer tijd over voor je volgende tocht!

 van