29-07-2022 - Wielrenblad, Nieuws, Leesvoer

Isaac Boson Indigo Blue

Beleef comfort als nooit te voren met de verbazingwekkende Isaac Boson Indigo Blue. Deze nieuwe eyecatcher uit de Isaac Boson familie levert ultieme rijkwaliteiten voor de meest uiteenlopende fietsroutes. De unieke geometrie van deze Endurance carbon fiets biedt de ideale houding met optimaal comfort voor elke uitdaging. 

Boson Indigo Blue

Advanced Carbon Tech Dual 30

Het frame uit Advanced Carbon Tech Dual 30 is ultra licht en stijf voor competitieve prestaties. Máár, het dempt tegelijk ook de pijnlijke schokken van het oneffen wegdek. Zijn geometrie is gericht op een ergonomische lichaamshouding. Nek- en rugpijn zijn verleden tijd. Geniet ten volle van lange dagen in het zadel. 

Isaac Full integrated System (IFS)

De nieuwe Isaac Boson Indigo Blue is uitgerust met het Isaac Full integrated System (IFS). Dit nieuwe 1,5″ straight balhoofdsysteem biedt extra ruimte om kabels en leidingen feilloos door te voeren. Deze zijn volledig weggewerkt in het nieuwe carbon Isaac Airflow stuur met geïntegreerde stuurpen en zorgen voor een cleane cockpit. De kabels lopen vanuit het stuur door het frame naar de kabeluitgangen. Dit is niet alleen esthetisch mooier, het zorgt ook voor verbeterde aerodynamica en dus meer snelheid.

Klik hier voor meer informatie over de Boson Indigo Blue.


Wil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van