13-12-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Isaac Cycle en Bearsports gaan samen op pad

Isaac Cycle en Bearsports gaan samen op pad met een samenwerkingsverband voor de komende drie jaar. Vanaf 2018 wordt Isaac Cycle naamgever van drie Bearsports evenementen, namelijk de Isaac Alternatieve, Isaac Triathlon Maastricht – Eijsden en Isaac Cross Duathlon Maastricht. Deze samenwerking komt tot stand door een gedeelde passie voor het sportief fietsen.

Het Maastrichtse evenementenbureau Bearsports is een bekende organisator van outdoor sportevenementen. Het bureau organiseert tochten voor fietsers, trailrunners en triatleten in het zuiden van Nederland. Bearsports is zeer verheugd met deze samenwerking: ‘Onze verschillende sportevenementen bieden een platform voor sporters met verschillende ambities. Isaac Cycle helpt ons de komende jaren uitdagende fietsevenementen te organiseren voor onze deelnemers. Wij zijn dan ook zeer blij met deze samenwerking.’

Het ambitieuze Isaac Cycle ontwikkelt innovatieve sportfietsen en zoekt continue naar de grenzen van prestaties in zowel materialen als design. Ze heeft een grote collectie van racefietsen, mountainbikes en triatlonfietsen voor een breed publiek. De Nederlandse fietsenfabrikant is inmiddels voor het derde jaar op rij leverancier van de fietsen voor Team Roompot – Nederlandse Loterij.  De overeenkomst met Bearsports maakt het voor Isaac Cycle mogelijk sportieve fietsers te ondersteunen en inspireren tijdens hun avonturen op de weg en in de bossen.

 van