16-10-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Samenwerking Isaac Cyle en Team Roompot beëindigd

Na een samenwerking van maar liefst vier jaar, besluiten Isaac Cycle en Team Roompot – Nederlandse Loterij een einde te maken aan hun succesvolle samenwerking. Het Nederlandse fietsenmerk was de afgelopen vier jaar leverancier van de Roompot teamfietsen. Dit leidde tot vele successen, met als hoogtepunt de prachtige World Touroverwinningen van Pieter Weening in de Ronde van Zwitserland van 2016 en Taco van der Hoorn in de 2018 Binckbank Tour.

Isaac Cycle bedankt Team Roompot voor de geslaagde en intensieve samenwerking. Robert Vrancken, managing director Isaac Cycle, blikt terug: ‘’Het was een vruchtbare samenwerking, gebaseerd op een gemeenschappelijke visie en passie om het Nederlandse wielrennen verder op de kaart te zetten. Ik wens Team Roompot veel sportieve successen toe in de toekomst”.

Ook teammanager Michael Zijlaard kijkt terug op een succesvolle periode. ‘’Wij bedanken Isaac Cycle voor de geweldige support in de afgelopen vier jaar. De goede kwaliteit van de Isaac fietsen speelde een belangrijke rol in de successen van het team. Wij wensen alle betrokkenen bij Isaac Cycle veel succes in de toekomst.’’

Isaac Cycle blijft nauw betrokken bij de wielersport, door onder andere de sponsoring van het Belgische Home Solutions – Soenens Cycling team. Daarnaast ondersteunt het merk ook individuele atleten om hun sportieve ambitie na te streven.

 van