28-11-2022 - Nieuws, Wielrenblad

Isaac Element Crystal Chrome Black

Isaac Element Crystal Chrome Black

Isaac Element in nieuwe style 

De nieuwe Element Crystal Chrome Black. Super prestaties met een waanzinnig unieke look! De Element is de top performance fiets van Isaac en is de perfecte combinatie van laag gewicht, hoge stijfheid en unieke stijl. Met de nieuwe spiegelende chrome decals is de Crystal Chrome Black tot in de details gestileerd. 

Ultieme performance bike 

Het lichtgewicht frame van slechts 750 gram is opgebouwd uit het allerbeste Quad 60 SL carbon. Deze racefiets heeft een ongelooflijk hoge stijfheid om topprestaties te leveren. De Element is een UCI gekeurde wedstrijdmachine met een voorliefde voor het zwaardere klimwerk. 

Isaac Element Crystal Chrome Black

Nieuwe Chrome Decals 
De naam Crystal Chrome Black laat niets aan de verbeelding over. De zwarte metallic lak en kristal heldere chrome decals maken van de Isaac Element een stijlvolle verschijning. 

Volledig geïntegreerde cockpit 
De combinatie van volledige geïntegreerd balhoofd (IFS) en one-piece carbon Airflow stuur zorgt voor een compleet kabelvrije cockpit.  

Isaac Element Crystal Chrome Black

De Isaac Element Crystal Chrome Black is verkrijgbaar vanaf €4999,-. Check voor meer informatie over de nieuwe Isaac de website.


Wil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van